Błąd podczas instalacji -10 oraz -3 sumy kontrolne, problem z patchami

+
Błąd podczas instalacji -10 oraz -3 sumy kontrolne, problem z patchami

Witam serdecznie :)
Jakiś czas temu pobrałem Wieśka 3 pirata zeby sprawdzić, czy w ogole mi pójdzie. Okazało się że śmiga aż miło więc aby wykazać szacunek do CDP kupiłem oryginał, zafoliowany. no ale nawet nie mogłem zainstalować gry (słynny błąd na dvd2 - 10). próbowałem skopiować pliki na dysk i zainstalować z dysku - dalej występuje błąd ale już -3 o sumach kontrolnych. Próbowałem więc instalacji "troche plików oryg. a troche pirackich" nistety, gdy każe mi wybrać pliki z drugiej płyty i gdy wskazuję już piracki plik - błąd -3 o sumach kontrolnych (a rozmiar plików jest identyczny!).
Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji? Mogę cokolwiek zrobić żeby zainstalować wieśka z oryginalnego nośnika a nie ze ściągniętej wersji? Czy tylko wymiana nośnika w sklepie?

a teraz jeszcze druga sprawa - jak to jest z tymi patchami?
jeszcze na piracie grałem w 1.03 a teraz chciałbym zagrać na najnowszym patchu. więc jak to jest z tymi najnowszymi hotfixami 1.08.1, 1.08.2, 1.08.3 i 1.08.4 (bo na GOG już widzę że jest).. muszę instalować je kolejno ? czy wystarczy od razu 1.08.4 ? (kazdy z tych hotfixow zajmuje po kilka gb!)
aaa i czy 1.07 zawiera wczesniejsze patche? bo zajmuje 2gb+ ? czy jednak muszę pobierać wszystko po kolei od 1.01 do 1.08?
trochę dużo, trochę chaotycznie, ale proszę o pomoc.. nie po to wydałem tyle pieniędzy żeby mieć takie problemy już na etapie instalacji...

Top Bottom