Brak możliwości wyjścia z gry

+
Brak możliwości wyjścia z gry

Od ostatniego patcha brak możliwości wyjścia z gry. Po kliknięciu na wyjdź z gry gra się zawiesza. Nawet po odczekaniu 1 godziny gra nie wychodzi do pulpitu. Działa tylko wyjście siłowe (alt F4)
Problem występuje za każdym razem. Problem oczywiście na PC.

AMD Athlon II x4 640 3 ghz
Geforce 1050 2 gb
8 gb ram
dysk hdd
Windows 10
Zasilacz 500 akyga
Pozdrawiam

Last edited:
Balanced_MindPL;n9701361 said:
Powinieneś aktualizować sterowniki i spróbuj aktualizować Windows Update.

Problem w tym, że wszystkie aktualizacje windy jak i innych sterowników są zainstalowane. Sam gwint też był kilkukrotnie przeinstalowywany.

chester7vip;n9718141 said:
Problem w tym, że wszystkie aktualizacje windy jak i innych sterowników są zainstalowane. Sam gwint też był kilkukrotnie przeinstalowywany.

Naprawiałeś piliki, a sprawdzałeś czy wyłączyć Antywirusa i inne programy także włączoną przeglądarkę ?

chester7vip;n9688301 said:
Od ostatniego patcha brak możliwości wyjścia z gry. Po kliknięciu na wyjdź z gry gra się zawiesza. Nawet po odczekaniu 1 godziny gra nie wychodzi do pulpitu. Działa tylko wyjście siłowe (alt F4)
Problem występuje za każdym razem. Problem oczywiście na PC.
...

Mam tak samo. Póki co nic nie pomaga.

Ja ten błąd mam od początku otwartej Bety, wcześniej pojawiał się mniej więcej co 2 próby wyjścia z gry, obecnie po najnowszym patchu praktycznie przy każdym. Pisałem do supportu kilkakrotnie, dostałem odpowiedź, że problem jest znany, jednak nie mogą na razie powiedzieć kiedy zostanie naprawiony.
Oczywiście sterowniki i aktualizacje systemu mam najnowsze, grę kilkakrotnie przeinstalowywałem, żeby upewnić się, że to nie wina jakichś błędów w plikach.

Top Bottom