Co to za skrzynia?

+
Co to za skrzynia?

Chodząc sobie dzisiaj po Skellige, niedaleko wioski Ferlund, pod wodospadem natknąłem się na skrzynie. Zamknięta, do otwarcia potrzeba klucza, którego za nic w świecie nie jestem w stanie nigdzie znaleźć. Czy ta skrzynia jest związana może z jakimś questem, który przegapiłem? Może ktoś znalazł do niej klucz? Byłbym wdzięczny za pomoc.
Trochę mnie ta skrzynia męczy, bo jest to jedyna nowa skrzynia, którą znalazłem w grze od dłuższego czasu (wszystkie pytajniki mam wyczyszczone), a dalej nie mam mistrzowskiego oleju przeciw drakonidom (który jest ostatnim, którego jeszcze nie posiadam), więc mam podejrzenia, że może receptura na tenże znajduje się właśnie w tej skrzyni.

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    241.7 KB · Views: 368
  • 02.jpg
    02.jpg
    190.6 KB · Views: 355
Skrzynka z zadania. Tylko nie mogę sobie przypomnieć jak ono się nazywało.Pamiętam tylko że dostawałeś mapę z kluczem i trzeba było na podstawie mapy znaleźć tą skrzynkę

---------- Zaktualizowano 20:45 ----------

Już wiem, quest nazywał się ,,po nitce do kłębka'' nie jest to te zadanie z Lambertem tylko całkowicie inne zadanie o takiej samej nazwie .

Ok, znalazłem :) Jakby kogoś to ciekawiło, to na przyszłośc quest zaczyna się w
opuszczonej chacie nad jeziorem na południe od Blandare
Chociaż zawartość skrzyni nie jest niestety zbyt ciekawa (mistrzowskiej receptury też nie było :( ) To podczas robienia tej misji pojawia się ciekawy znak na jednej ze ścian koryta
View attachment 17972

Attachments

• witcher3 2015-07-02 11-14-01-24.jpg
    witcher3 2015-07-02 11-14-01-24.jpg
    152.8 KB · Views: 368
Top Bottom