Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 754
  • 755
  • 756
First Prev 756 of 756

Go to page

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#15,101
Jul 6, 2016
kuba_21 said:
Może moje nadzieje i są naiwne, ale nie aż tak :p
Click to expand...

Stąd ten "troll" w spoilerze :harhar: .

Na to nie ma szans. Ale może jakaś kosmetyka typu poprawki z DLC zaimplementowane w podstawowej grze. Mam na myśli usunięcie tej mgły z dalszego planu (jak w Winie, chociaż tutaj mamy STLM), poprawienie ognia i dymu (jak w Sercach), czy dodanie animacji ubrań (jak w niektórych modelach z Wina) i kilka innych drobnostek. Plus może jeszcze jakieś sensowniejsze spoiwa w całej historii.

A3r0ndight

A3r0ndight

Senior user
#15,102
Jul 6, 2016
Wolałbym chyba Edycję Rozszerzoną zamiast GOTY, bo w GOTY z reguły nie ma nic nowego tylko wszystko to co już było tyle że w wydaniu zbiorczym. Więc przy ER chociaż dalej mógłbym mieć nadzieję na rozwinięcie chociaż końcowej rozmowy z Eredinem, albo jakieś dodatkowe zadanka czy zlecenia. A tak chyba nie ma już co liczyć na jakiekolwiek nowości jeśli chodzi o zawartość. Więc pewnie będzie to tylko zaktualizowana gra + dodatki i ewentualnie może jakieś bonusy w pudełku jak instrukcja czy coś.

Revanche25

Revanche25

Senior user
#15,103
Jul 7, 2016
witcherfan100 said:
Wolałbym chyba Edycję Rozszerzoną zamiast GOTY, bo w GOTY z reguły nie ma nic nowego tylko wszystko to co już było tyle że w wydaniu zbiorczym. Więc przy ER chociaż dalej mógłbym mieć nadzieję na rozwinięcie chociaż końcowej rozmowy z Eredinem, albo jakieś dodatkowe zadanka czy zlecenia. A tak chyba nie ma już co liczyć na jakiekolwiek nowości jeśli chodzi o zawartość. Więc pewnie będzie to tylko zaktualizowana gra + dodatki i ewentualnie może jakieś bonusy w pudełku jak instrukcja czy coś.
Click to expand...
Zgadzam się z tobą, ER mogli by dołożyć pancerze z Zabójcy Królów, jakieś qesty, choćby dodać by automatycznie co 7 dni na tablicach ogłoszeń po powiedzmy zakończeniu głównej fabuły w losowym miejscu pojawiało losowe Zlecenie wiedźmińskie - zresztą że REDzi na coś takiego nie wpadli.

C

Clementine90

Senior user
#15,104
Jul 9, 2016
Czy wydanie GOTY oznacza już jakiekolwiek zaniechanie prac nad poprawkami do gry ? Bo edycje zbiorcze zawsze były finalnymi wersjami.

I

Inccub

Forum veteran
#15,105
Jul 9, 2016
@morphisiusz

Moim zdaniem tak. Gra ma już ponad rok, nie ma sensu jej łatać w nieskończoność, zwłaszcza, że jest obecnie wystarczająco zoptymalizowana.. Czas przenieść resztę sił na Cyberpunka.

Chodak

Chodak

Forum veteran
#15,106
Jul 9, 2016
A wilkołaka w zadaniu "Najgroźniejszy potwór na Skellige" w końcu poprawili? Wiem, że jest nieoficjalny fix, ale no, wypadałoby. :p

Lotherien

Lotherien

Moderator
#15,107
Jul 10, 2016
Co Wy z tym wilkołakiem? Nigdy nie miałam z nim problemu.
Tusą za to takie piękne! Nie mogę przestać włóczyć się po okolicy. Noce ciemne, dni upalne. No i te świetliki. I prychające koty - dobra robota! :D

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#15,108
Jul 12, 2016
Oby tylko jak najszybciej STLM poprawił tą zwaloną kolorystykę Toussaint. Obecna wersja moda jest średnia, ale i tak chyba wszystko jest lepsze od oryginału.

froget67

froget67

Mentor
#15,109
Jul 12, 2016
I_w_a_N said:
Oby tylko jak najszybciej STLM poprawił tą zwaloną kolorystykę Toussaint. Obecna wersja moda jest średnia, ale i tak chyba wszystko jest lepsze od oryginału.
Click to expand...
Kolorystyka przyrody Toussaint jeszcze mi odpowiada ale wnętrza pomieszczeń są stanowczo zbyt ciemne, moze to wymuszony zabieg, aby mutacja umozliwiająca lepsze widzenie w ciemności była na coś zdatna?

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#15,110
Jul 12, 2016
Nie zauważyłem aby wnętrza były nazbyt przyciemnione. Za to w podstawce na pewno były za jasne (chaty oświetlane świecami oraz pochodniami, z małą ilością niewielkich okien, a jasno niemal jak w szklarni). Tutaj chyba akurat jest w tym aspekcie lepiej - zarówno jeśli chodzi o noce (lekko ciemniejsze, ale zawsze) oraz wnętrza (na to ostatnie muszę zwrócić uwagę i porównać z podstawką).

Jednak i tak nie człowiek nie obywa się bez modu, który przyciemnia noc (w Toussaint mógłby lepiej działać).

M

michalek12345

Forum veteran
#15,111
Aug 4, 2016
Inccub said:
@morphisiusz

Moim zdaniem tak. Gra ma już ponad rok, nie ma sensu jej łatać w nieskończoność, zwłaszcza, że jest obecnie wystarczająco zoptymalizowana.. Czas przenieść resztę sił na Cyberpunka.
Click to expand...
Oj . Ja grając rok po premierze na ps4 doświadczyłem błędów , które mimo dużego świata i dużego skomplikowania niepowinny się zdarzyć , im dalej grałem tym więcej ( na skellige było dużo błędów ) płotka wywijała czasami cuda na kiju :p)

Minersi

Minersi

Senior user
#15,112
Aug 5, 2016
To, że gra ma rok, nie oznacza, że trzeba przestać nad nią pracować. Niektórzy zasiądą do niej może za pół roku, a może za dwa lata - może to niespodzianka, ale nie każdy rzuca się na grę od razu po jej premierze. jeśli zatem Redzi chcą dopracować ją jak najbardziej, to niech sobie dopracowują...

S

shasiu

Forum veteran
#15,113
Aug 8, 2016
dani168 said:
http://www.grynieznane.pl/2016/08/ro...a-igrzysk.html
Rosyjska medalistka Igrzysk Olimpijskich w Rio jest wielką fanką Wiedźmina.
Click to expand...
Heh, miejmy nadzieję że nie była po eliksirach :p

Yakin

Yakin

Moderator
#15,114
Aug 16, 2016
Blashix said:
[h=1]Save'y z Wiedźmina 3 nie współgrają z wersją GOTY[/h]
http://www.gram.pl/news/2016/08/16/savey-z-wiedzmina-3-nie-wspolgraja-z-wersja-goty.shtml
Click to expand...
Jak wstawiasz takiego newsa, to napisz rzetelnie, że dotyczy to tylko i wyłącznie wersji konsolowych. A nie ogólnie wszystkich jak wynika z twojego opisu.

• RED Point
Reactions: froget67
Szincza

Szincza

Moderator
#15,115
Nov 7, 2016
dani168;n6910140 said:
http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-07-gwent-the-witcher-card-game-co-creator-damien-monnier-leaves-cd-projekt-red
Damien Monnier, główny designer Gwinta, senior designer Wiedźmina 3 i prawdopodobnie jedna z najbardziej wyluzowanych osób z branży odchodzi z CD Projekt RED...
Click to expand...
Powodzenia na szlaku, @Damien !

norolim

norolim

Rookie
#15,116
Feb 9, 2017
Uff... dawno mnie tu nie było. Co się porobiło z tym forum? Gdzie ta ładna papierowa skórka? Jak zmienić to biało niebieskie coś dla niemowlaków... no dobra znalazłem. Trochę lepiej.

Ale nie o tym chciałem. Otóż właśnie zauważyłem, że RPG Codex opublikował swoją tegoroczną listę najlepszych RPG. Tym razem oceniano najlepsze gry z tego gatunku od 2012 roku, a więc od rozpoczęcia tzw. ery rozkwitu (ang. age of incline) gier fabularnych. I zgadnijcie, co się okazało. Otóż najlepszą grą RPG ostatnich 5 lat, wg użytkowników RPG jest Wiedźmin 3: Dziki Gon.

W społeczności, która nie ocenia gier na podstawie ich budżetu marketingowego i popularności to nie jest błahe osiągnięcie. Wystarczy powiedzieć, że Wiedźmin 3 jest jedyną grą AAA wydaną na zachód od Japonii wśród pierwszych 25 na liście. Osobiście, jako fan gatunku uznaję to za najważniejsze, spośród wszystkich wyróżnień, które gra otrzymała. Gratulacje CD Projekt Red.

• RED Point
Reactions: Yakin and McBobek
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 754
  • 755
  • 756
First Prev 756 of 756

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.