Sens życia, filozofia, polityka, gospodarka

+
Status
Not open for further replies.
W teoriach spiskowych zatrzymałem się na foliowych kapeluszach i jaszczurach z kosmosu, mógłbyś rozwinąć?

[PISANKA]
Jakich teoriach spiskowych????? Na tym forum jaszczury z kosmosu w foliowych kapeluszach ganiają wte i we wte. Aż się kurna w oczach plącze!
Wszystkie gonią Schuttenbacha i prześladują mnie razem z kowalem z podgrodzia.

A do tego "Widmo krąży po świecie" - wiesz o tym ? Oby tylko nie zaczęło krążyć po Światku :)
[PISANKA]

Nikt jeszcze tego nie napisał, to może ja to zrobię informuję że 21 stycznia 2015 roku skończył się w Polsce zamach smoleński
No i co z tego? Kto w zamach wierzy, ten wierzyć będzie dalej. Żadne fakty mu tego nie przesłonią. A reszta (czyli większość narodu) ma ten temat dość głęboko gdzieś. Bądź co bądź, minęło prawie pięć lat. Kogo to jeszcze, poza "sektą smoleńską", obchodzi?

Zacząłem wymyślać jakieś rozwinięcie i stanąłem na Komitecie Odnowienia Rzeczpospolitej, kiedy przeczytałem, że już jest takowe: Koalicja Odnowy Rzeczypospolitej Wolność i Nadzieja. Hehe jak widać byłem blisko. :D
WIN rozwinął bym natomiast tak: Wybrańcy Idealnego Narodu.

[PISANKA]
?

Nie wiem czy chodzi Ci o wyjaśnienie tegoż fenomenu czy też zadałeś pytanie retoryczne przepełnione ironią :).
Zakładam, że to pierwsze.
Od czasu gdy jeden z moich absurdalnych dosyć tekstów potraktowano śmiertelnie poważnie postanowiłem zaznaczać za pomocą nawiasów [PISANKA] kiedy (IMO) jadę po bandzie.
Czasem niestety o tym zapominam i wtedy zazwyczaj są problemy.

Zastanawiałem się w jaki sposób będą chcieli podkreślić różnice między nimi a fałszywą partią Korwina. Widzę, że nie uznają półśrodków. :p

Zastanawiałem się w jaki sposób będą chcieli podkreślić różnice między nimi a fałszywą partią Korwina. Widzę, że nie uznają półśrodków. :p

Hola hola, KNP też ma Korwina w nazwie, linku do strony i statucie. :D (źródło)
Ale powszechnie wiadomo, że Ozjasz to robot, będzie go więc można skopiować.

Korwin na TVN-nie się wypowiedział, że wystąpi o usunięcie swojego nazwiska z nazwy KNP.
Prawdopodobnie ze statutu itp. też będzie chciał to usunąć. Czy prawnie da to radę zrobić - nie mam pojęcia :).

---------- Zaktualizowano 21:50 ----------

[PISANKA] I pomyśleć jaką by miał gimnastykę przy mianie: Geralt Roger Eryk du Haute-Bellegarde ewentualnie przy Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallach. [PISANKA]

---------- Zaktualizowano 21:59 ----------

[PISANKA] W zasadzie samo "Dyffryn " wystarczyłoby by chcieć się pożegnać z tak prowadzoną polityką. 2 x Yeti w nazwie partii? [PISANKA]

Prawdopodobnie ze statutu itp. też będzie chciał to usunąć. Czy prawnie da to radę zrobić - nie mam pojęcia .
Jeśli się nie da to będzie niezły precedens. Przed przyszłymi wyborami Ziobro powinien założyć partię: Ruch Poparcia Jarosława Kaczyńskiego. Jeśli dostaną I stronę na karcie to wejście do sejmu z dobrym wynikiem będzie murowane. :p

Racja, że klucze bywają... głupawe, ale wprowadzenie tam dowolności byłoby chyba jeszcze gorsze? Bo mimo wszystko sądzę, że układając klucze eksperci są lepsi od przeciętnego nauczyciela, który potem te prace sprawdza.
JEŚLI babka ma rację, to czemu niby nie powinna o ten 1pkt walczyć?

Wisława Szymborska dostała 0 punktów za analizę własnego wiersza na maturze tak kiedyś słyszałem . Z analizowała go dobrze tyle że inaczej i ponad program matury :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom