Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • ROZGRYWKA
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Seria Red Dead

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
Next
First Prev 12 of 13

Go to page

Next Last
froget67

froget67

User
Oct 4, 2019
"Red Dead Redemption 2 nie będzie tytułem ekskluzywnym dla platformy Rockstara. Gra pojawi się również w Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store, GameStop oraz w innych, niewymienionych jeszcze z nazwy sklepach online."

W sklepie Gabe'a czyli na Steam RDR2 pojawi się w grudniu.

Więcej informacji - w tym wymagania sprzętowe - o wydaniu komputerowym twórcy przedstawią w najbliższą środę, 9 października

Last edited: Oct 4, 2019
Karesh

Karesh

User
Oct 4, 2019
Ciekawe, czy w listopadzie będzie także wydanie pudełkowe - podpinane pod platformę Rockstara?

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Oct 4, 2019
Na 14 płytach DVD? :D

I_w_a_N

I_w_a_N

User
Oct 4, 2019
Zapewne w dystrybucji cyfrowej... na Epic Game Store :p.

Wówczas żadnej płyty nie zobaczysz.

Karesh

Karesh

User
Oct 4, 2019
I_w_a_N said:
Zapewne w dystrybucji cyfrowej... na Epic Game Store :p.
Click to expand...
Będzie na EPIC i na Rockstar Games Launcher, gdzie ja zamierzam ją kupić :)

Jeśli chodzi o wersję pudełkową, pytam, ponieważ częściej w sklepach stacjonarnych jest taniej niż wersje cyfrowe "na premierę". Nie mam nawet napędu w PC, więc płyty mnie nie interesują. GTA V też kupiłem w pudełku, kod wklepałem do Social Club i pobrałem grę :)

Yakin

Yakin

Moderator
Oct 5, 2019
Ja też jestem ciekaw czy będzie wydanie pudełkowe, jakoś staroświecki jestem pod tym względem :). Ale na premierę i tak raczej nie kupię, bo cena pewnie mnie przerośnie, to po pierwsze, a po drugie obawiam się o wymagania sprzętowe. Choć o tym przekonam się w środę.

zuber1906

zuber1906

User
Oct 5, 2019
Jak za około 200zł będzie to kupuje. Jak drożej to pewnie też kupie tylko z zaciśniętymi zębami.... I też wolałbym wydanie pudełkowe, nawet z 20 DVD. Z mim netem i tak było by szybciej zainstalować z płyt. Swoją drogę licze że kiedyś zaczną wydawać na blue ray. Albo na pendrive xD.

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

User
Oct 5, 2019
Ciekawe jaka różnica graficzna będzie, względem wersji na konsole. Przeskoku jak w przypadku gta 5 i wydań na stare/nowe konsole(PC) nie ma się pewnie co spodziewać.

zuber1906

zuber1906

User
Oct 5, 2019
Na pewno rozdzielczość będzie większa. Pamiętam wygląd ognia w ognisku na zwykłym PS4 i widać było dość duże tekstury. Na PC będzie pewnie lepiej.

Karesh

Karesh

User
Oct 5, 2019
A tymczasem wersja na ps4 jest już do kupienia za ok. 145 zł (cyfra w PS store) czy 150 zł (nowe).

froget67

froget67

User
Oct 9, 2019
Wymagania RDR2 na PC

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

User
Oct 9, 2019
150 gb. Sporo.
Rekomendowane dosyć niskie.

Shavod

Shavod

User
Oct 9, 2019
froget67 said:
Wymagania RDR2 na PC

Click to expand...
Na minimalnych powinno pójść. Mnie tam wystarczy. Komfort z grania na PC w moim przypadku jest ważniejszy niż jakość oprawy.

zuber1906

zuber1906

User
Oct 9, 2019
Wymagania to jakiś śmiech na sali. Wygląda na bardzo dobrą optymalizacje. Oby tylko to nie był zabieg marketingowy w celu sprzedania jak największej ilości pre-orderów a potem okaże się, że jednak trzeba mocniejszego sprzętu.

froget67

froget67

User
Oct 9, 2019
Co nieco o wersji PC

• poprawioną odległość rysowania obiektów,
  • wyższej jakości globalne oświetlenie,
  • usprawnioną okluzję otoczenia, powiązaną z oświetleniem dziennym i nocnym,
  • wyższej jakości ślady w śniegu,
  • lepsze odbicia,
  • głębsze cienie o wyższej rozdzielczości dla każdej odległości,
  • teselowane tekstury drzew,
  • usprawniony wygląd trawy i futer.
Rockstar dodatkowo potwierdził, że RDR2 będzie obsługiwać na PC tryb HDR, konfiguracje wielomonitorowe, monitory 21:9, a także będzie działał z wysoką liczbą klatek na sekundę.

Last edited: Oct 9, 2019
  • RED Point
Reactions: Rosomak82, Deymos666 and I_w_a_N
Karesh

Karesh

User
Oct 10, 2019
Ale z tą ceną za wersję PC 249 zł to pojechali... wersja ps4 teraz za 170 zł

froget67

froget67

User
Oct 10, 2019
Karesh said:
Ale z tą ceną za wersję PC 249 zł to pojechali... wersja ps4 teraz za 170 zł
Click to expand...
Widać R* traktuje RDR2 na PC jako nowy tytuł, może w innych sklepach pokroju GMG będzie taniej, właśnie w granicach 170zł było by znośnie.

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

User
Oct 10, 2019
Szkoda, że nie ma pudełka.

Yakin

Yakin

Moderator
Oct 10, 2019
Wymagania minimalne są dla mnie OK, ale cena jest zaporowa. Pewnie za kilka lat obniżą do zadowalającego mnie poziomu :ROFLMAO:.

• RED Point
Reactions: Chodak
froget67

froget67

User
Oct 17, 2019

• RED Point
Reactions: kuba_21
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
Next
First Prev 12 of 13

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.