Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Switcher nadchodzi!

+
  • 1
  • 2
Next
1 of 2

Go to page

Next Last
Dominika

Dominika

CD PROJEKT RED
Jun 11, 2019
Premiera gry Wiedźmin 3: Dziki Gon Edycja Kompletna na konsolę Nintendo Switch już w tym roku!

Tytuł ukaże się w dystrybucji cyfrowej oraz pudełkowej. W skład Edycji Kompletnej wchodzą: gra Wiedźmin 3: Dziki Gon, rozszerzenia fabularne Serca z Kamienia oraz Krew i Wino, a także cała dodatkowa zawartość wydana po premierze gry.

• RED Point
Reactions: Nars, Shavod, I_w_a_N and 1 other person
Wroobelek

Wroobelek

User
Jun 11, 2019
Aaa, więc to jest ta gra miniAA, która miała być zapowiedziana w czasie E3? No cóż - dla mnie to tak, jakby jej nie było. Nie mniej Wasze powodzenie finansowe tego projektu leży jak najbardziej również w moim interesie, więc - POWODZENIA! :)

Shavod

Shavod

User
Jun 11, 2019
Wroobelek said:
Aaa, więc to jest ta gra miniAA, która miała być zapowiedziana w czasie E3? No cóż - dla mnie to tak, jakby jej nie było. Nie mniej Wasze powodzenie finansowe tego projektu leży jak najbardziej również w moim interesie, więc - POWODZENIA! :)
Click to expand...
Adam Kiciński powiedzał, że ten projekt to nie jest port, więc to raczej nie jest to.

Wroobelek

Wroobelek

User
Jun 11, 2019
Shavod said:
Adam Kiciński powiedzał, że ten projekt to nie jest port, więc to raczej nie jest to.
Click to expand...
Obyś miał rację.

kuba_21

kuba_21

User
Jun 11, 2019
Wroobelek said:
Click to expand...
Redzi mieli zapowiadać coś jeszcze na E3? Wiem, że mają w planach wypuścić do 2021 kolejną grę RPG, ale o zapowiedziach nic nie słyszałem.

Shavod

Shavod

User
Jun 11, 2019
kuba_21 said:
Redzi mieli zapowiadać coś jeszcze na E3? Wiem, że mają w planach wypuścić do 2021 kolejną grę RPG, ale o zapowiedziach nic nie słyszałem.
Click to expand...
To już raczej na następnym E3, chyba, że mają jeszcze jakieś niespodzianki w pogotowiu.

S

s4per

User
Jun 11, 2019
Kiedy rusza pre-order? Z filmu wynika, że "teraz".

W

whitewarrior.194

User
Jun 11, 2019
A nie mogłem uwierzyć w te plotki. A jednak! Na pewno kupię pudełko. Byle tylko gra była na karcie pamięci, bo Nintendo ma w zwyczaju sprzedawanie "pudełek" z kodem do ściągnięcia gry. Może ktoś z producentów to potwierdzić?

S

s4per

User
Jun 11, 2019
whitewarrior.194 said:
A nie mogłem uwierzyć w te plotki. A jednak! Na pewno kupię pudełko. Byle tylko gra była na karcie pamięci, bo Nintendo ma w zwyczaju sprzedawanie "pudełek" z kodem do ściągnięcia gry. Może ktoś z producentów to potwierdzić?
Click to expand...
https://buy.thewitcher.com/pl_pl/

W skład wydania pudełkowego wchodzą:
Kartridż zawierający grę Wiedźmin 3: Dziki Gon,
dodatki Serca z Kamienia i Krew i Wino oraz 16 DLC
  • Pudełko
  • Naklejki
  • Mapa
  • Świat Wiedźmina — Kompendium Wiedzy

• RED Point
Reactions: whitewarrior.194
Alicja.

Alicja.

CD PROJEKT RED
Jun 12, 2019
s4per said:
Kiedy rusza pre-order? Z filmu wynika, że "teraz".
Click to expand...
Pre-ordery edycji pudełkowej powinny rozpocząć się na dniach, natomiast jeśli chodzi o wersję cyfrową to trochę później.

Polecam obserwować tę stronę.

• RED Point
Reactions: s4per
I_w_a_N

I_w_a_N

User
Jun 12, 2019
Aż przypomniałem sobie Low Spec Gamer z W3 ;) ...

Niby nie jest aż tak strasznie, ale i tak cud, że gra tego pokroju chodzi na czymś takim jak Switch.

Alicja.

Alicja.

CD PROJEKT RED
Jun 12, 2019
Sprawdźcie jak Wiedźmin 3: Dziki Gon prezentuje się na konsoli Nintendo Switch:

Witcher3-Switch-Adventure_is_waiting_around_every_corner-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Be_honest-you_really_want_to_tickle_these_feet-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Farily_certain_I_can_beat_you_guys_there-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Got_a_bad_feeling_about_this-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-King_of_the_Wild_Hunt-pleasure_to_make_your_acquaintance-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-So_eager_to_join_his_friends...-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Switch_Should_have_taken_the_long_route-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-They_call_it_the_Hanged_Mans_Tree_for_a_reason-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Two_witchers_are_always_better_than_one-RGB-PL.png

Witcher3-Switch-Whatever_it_is_she_is_thinking,_you_can_tell_she_is_dead_serious_about_it-RGB-PL.png

• RED Point
Reactions: hertores and I_w_a_N
Alicja.

Alicja.

CD PROJEKT RED
Jun 12, 2019
I jeszcze jeden!

Witcher3-Switch-You_do_not_want_to_get_on_her_bad_side-RGB-PL.png

• RED Point
Reactions: hertores and I_w_a_N
U

umyjnogi12

User
Jun 14, 2019
Nie jest źle, pytanie tylko jak będzie z ilością FPS bo nawet flagowa zelda i mario miały z tym problem

I_w_a_N

I_w_a_N

User
Jun 14, 2019
Według Digital Fondry (po analizie tego krótkiego materiału) wynika, że gra będzie celowała w 30 fps (inna sprawa czy zdoła go utrzymać w każdym momencie):

W

whitewarrior.194

User
Jun 16, 2019
umyjnogi12 said:
Nie jest źle, pytanie tylko jak będzie z ilością FPS bo nawet flagowa zelda i mario miały z tym problem
Click to expand...
Flagowa Zelda ma fizykę jaką nie może pochwalić się żadna gra obecnie, a w W3 ta też nie należała do najwyższych lotów.

Antypodryw

Antypodryw

User
Jul 20, 2019
Jest różnica graficzna switch a ps4 pro?

S

s4per

User
Aug 24, 2019
Alicja. said:
Pre-ordery edycji pudełkowej powinny rozpocząć się na dniach, natomiast jeśli chodzi o wersję cyfrową to trochę później.

Polecam obserwować tę stronę.
Click to expand...
Na dniach powiadasz? Ta... Ciekawi mnie dlaczego preordery dla innych krajów są już podane, a dla Polski nadal ich brak.

W

whitewarrior.194

User
Aug 24, 2019
s4per said:
Na dniach powiadasz? Ta... Ciekawi mnie dlaczego preordery dla innych krajów są już podane, a dla Polski nadal ich brak.
Click to expand...
Wejdź na jakiś polski sklep i zamów, bo od dawna można to zrobić.

KocusXD

KocusXD

User
Oct 11, 2019
Bedzie wiedźmin za granicą po polsku dostępny ?

• 1
  • 2
Next
1 of 2

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.