@toonczyk: 1. Letterbox – chyba, że coś jest innego ustawione w sterownikach2. Będzie klasycznie@Gm0rk: 1. Finishery będzie można robić praktycznie na każdym przeciwniku.2. Nie, Finishery będą to robić3. Nie będzie takiej możliwości4. Będzie jak należy5. Dołożyliśmy wszelkich starań aby poprawić bugi6. Nie7. Będziesz musiał zagrać
@belweder93: 1. Tak2. Nie3. Osiągnięcia są tylko na steamie.@spoonslayer: Do dziennikarzy poszła tylko wersja angielska@Narsereg: Słowa RED’a są święte;D@Hax: Będzie można grać od 16 maja.@Geralt z Radomia: jeśli wyślesz mu ją pocztą to nie widzę problemu.@Quesitam: Trailery nadchodzą@Nikita: . 1. Z tymi, które zadają damage
2. Nie3. Tak4. Nie odpowiem na to pytanie5. Zdecydowaliśmy się na wprowadzenie drobnego zarostu. Pamiętajmy, że książka jest dla nas materiałem źródłowym a nie czymś co wiernie kopiujemy.@hmv: Czy w trakcie wykonywania finisherow przeciwnicy moga nas "uszkadzac"? W pierwszym Wiedzminie dlugie, powolne finishery w trakcie walki z kilkoma wrogami wiazaly sie z ryzykiem zarobienia obrazen od reszty przeciwnikow.@Dżil: Nic mi na ten temat nie wiadomo.@Sneezeair: dowiesz się jak zagrasz
@tomusprus: Nie wydaje mi się aby była taka opcja.@Leo Mandrake: Czy posiadasz link do tego filmu?@Geralt218: Włosy zachowują się jak powinny@Lord Bart: Jeżeli zniszczysz gniazda to potwory nie będą się pojawiać w danym rejonie@assassin2601: Gra może być zainstalowana na 5 komputerach jednocześnie2. Nic mi o takich planach nie wiadomo3. Prace nad dubbingiem zostały już zakończone, czy się pojawi? Są na to spore szanse
4. Nie będzie5. Tego nie wie nikt
6. Kto powiedział, że nie mogą?7. Z tego co pamiętam to nie8. Przekonasz się jak zagrasz
9. O to należy spytać ich ratingowców
11. Zapewne niebawem
12. Nie13. Wszystkim14. Wydaje mi się, że tak.15. To już Twój subiektywny odbiór.16. Coś tam chyba nadchodzi wkrótce
17. Hmm, causal nie ma nic wspólnego z wiekiem a raczej z tym kto ile czasu poświęca w tygodniu na granie.18. Pożyjmemy, zobaczymy.21. Nie22. Będą takie możliwości25. Nie za bardzo widzę o co chodzi w tym screenie:/26. Będą znikać@energy123: Konieczny nie będzie ale będzie widocznie poprawiał wydajność.@Thermalcake: 1. Konieczna jest jednorazowa aktywacja przez Internet.2. To najwyraźniej był bug3. Również w tym studio.@budzo: Tak i to bardzo@Khasim: Ustawienia grafiki będzie można dopasować do własnych preferencji – będzie można to wyłączyć. Natomiast ja uważam to za bardzo fajny patent
@PiochU: W tej chwili jest to silnik do gier single-player.@SoM3: Jest już finalna@Ostrowiak: Prace nad mimiką zostały już ukończone.@zwierzch: A co jeszcze chciałbyś wiedzieć?
@zoltan5: Niestety tak, jeżeli nie masz save’a, nie będzie przedmiotów
@Otaku: Zwróć uwagę, że tutaj wpadamy na już toczące się starcie.@Aver: Na dzień premiery mamy potwierdzone tylko takie rozdzielczości, które wszyscy już znają. Nie wykluczamy możliwości dodania takiego suportu w przyszłości.@richta: Nic nie wiadomo w tym temacie.@spoonslayer: 1. Jest to rozwiązane inaczej tym razem
. 2. Zbiorowe finishery to specjalna umiejętność w drzewku miecza. Po naładowaniu paska adrenaliny odpalamy finiszera wciskając odpowiedni klawisz.3. Nie, używamy do tego klawiszy@Lee: Nie będzie można @krisk7: Nie będzie zmieniać się wraz z poziomem, ale będą specjalne umiejętności lub przedmioty.@Łobecny: 1. Nie, można wejść tam w każdej chwili za pomocą przycisku „C”2. Nie3. Tak4. To była decyzja kilku osób, niestety już nikt nie pamięta jak to dokładnie przebiegło
5. Również projektowało go kilka osób; B. Gaweł fryzurę, J. Marek był odpowiedzialny za stroje. 6. Było tych osób kilka, głównie osoby ze studia7. Akty@dani1234: Nie będzie można się upić.Materiały zostały usunięte, niestety nie mogę się odnieść do Twoich pytań@Ostrowiak: Flotsam@Wallace: 1. Nie każda2. O tym przyjdzie się Wam przekonać
@Kolec: 1. Zmiana koncepcji
2. Zapewne tak się stanie
3. Nie bardzo rozumiem to pytanie4. Tak, będzie to specjalna umiejętność drzewka szermierza@Palimpsest: Jeszcze kilka mamy ale zapasy już są prawie na wyczerpaniu;(@rad.: Większość znajdzie sie na OST, jednak będzie też zapewne kilka takich, które są tylko na potrzeby promocji@Bonhart332: Raczej nie, ale jeszcze muszę to potwierdzić.@SylveX: Tak, można zainstalować w dowolnym momencie.@tomusprus: Jest ostateczny. Nic mi nie wiadomo na temat współpracy z Orange.@lord-w: Myślę, że jest to wielce prawdopodobne
Fanów twórczości A. Sapkowskiego u nas nie brakuje
@Dżil: 1. Chyba chodzi ok. – przynajmniej tak wygląda
2. Nic mi na ten temat nie wiadomo – nie zmienia to jednak faktu, ze praca jak każda inna. 3. Moje potrzeby są dość spore
@Sneezeair: Tak@Narel: 1. Nie będzie zmiany po przeniesieniu save’a z W1. Konflikty z W1, nie zawsze mają znaczenie dla stron, z którymi mamy do czynienia w W2.2. Wiadomo, że w zależności od wyborów gracz w W2 spotka niektóre postacie, innych nie. Cześć będzie nastawiona wroga, inna przyjaźnie.@NeroDX: Po rejestracji będziesz miał dostęp do patchy jednak nie będą one obowiązkowe. Po ściągnięciu 50mb gra będzie gotowa do gry.@Radar: 1.Jeśli Twój komputer nie spełni odpowiednich wymagań gra się nie uruchomi.2. Gra będzie chodzić pod Win7.3. Jeżeli chodzi o laptopy to pamiętajmy, że nawet te stworzone do grania nie zawsze są odpowiednie
4. Nie mam wiedzy na ten temat – nie odpowiem na to pytanie5. Podejrzewam, że trzeba będzie spytać programistów6. Jest to element stworzony specjalnie dla takiej dystrybucji7. Na to pytanie również nie posiadam odpowiedzi.@Swatpred: Będą, niedługo
@roland: Achievementy są tylko w wersji na Steamie.