Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Wolfenstein

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
First Prev 2 of 5

Go to page

Next Last
froget67

froget67

Mentor
Jun 24, 2014
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/26/tworcy-wolfenstein-the-new-order-maja-juz-pomysl-na-sequel

Było do przewidzenia,znając średnie tempo produkcyjne to za 3 lata może zobaczymy.

Cliffy B. zakochał się w nowym Wolfenstein

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/wolfenstein-the-new-order-gra-cliff-bleszinski-opinia.html

Last edited: Jul 29, 2014
D

Daniel_Abatemarco

Rookie
Dec 18, 2014
Zrobiłeś sobie locka na 60 fps ? Na kilku screenach włanie widnieje ta wartość, jakby była stała :)

froget67

froget67

Mentor
Dec 18, 2014
Daniel Abatemarco said:
Zrobiłeś sobie locka na 60 fps ? Na kilku screenach włanie widnieje ta wartość, jakby była stała :)
Click to expand...
Nie kwestia przypadku, bo gra potrafi bardzo loteryjnie chodzić, chociaż zazwyczaj to większości (i mnie) chodzi tak jest 60 dosyć stałe, a przy większych zadymach spada mi do 40-35 co jest odczuwalne, ale da się to jakoś przeżyć.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Dec 30, 2014
Wolfenstein: The New Order 66% taniej na Steamie tj. za jakieś 72 zł. Myślicie, że jeszcze spadnie w najbliższych dniach czy też nie ma co się zastanawiać? :p

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Dec 30, 2014
To już na allegro można wyrwać klucz za 60 zł. :)

S

shad79

Senior user
Mar 4, 2015
Zapowiedziano Wolfenstein: The Old Blood, będzie to prequel, nie jest wymagany New Order, akcja będzie się działa w 1946 r., Blazkowicz powraca m.in. do zamku Wolfenstein.

Gra wychodzi 5 maja na PC, PS4 i Xbox One (cyfrowo). Cena 15 funtów lub 20$.

Last edited: Mar 4, 2015
  • RED Point
Reactions: CylonkaKama and froget67
froget67

froget67

Mentor
Mar 4, 2015
Biorę ,,,, tego brakowało mają szczęscie że dwa tygodnie przed Wiedźmin 3 Oj będzie wydatków trochę.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Mar 4, 2015
Jakby udało im się przenieść klimat Return to Castle Wolfenstein to byłoby super. :)

CylonkaKama

CylonkaKama

Forum veteran
Mar 4, 2015
Jak będzie na poziomie The New Order to będę happy. FPS'ów, które mnie wciągają na dłużej niż 2-3 godzinki jest jak na lekarstwo ;/

froget67

froget67

Mentor
Mar 4, 2015
Kilka zdjęć się znalazło

norolim

norolim

Rookie
Mar 4, 2015
No i super. Właśnie kupiłem w końcu New Order i zacząłem zabawę z tą serię. Kilka dni temu po raz pierwszy w życiu przeszedłem wszystkie 3 podstawowe epizody pierwszego Wolfensteina.

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
Mar 4, 2015
Początek trailera. Kolejka linowa. Pierwsze skojarzenie - Tylko Dla Orłów (Where Eagles Dare).
Return był świetny.
Świetnie się zapowiada ten Dodatek (tak powinny wyglądać właśnie), a ja jeszcze nie grałem w New Order.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Mar 6, 2015
Pojawił się spory kawałek rozgrywki z komentarzem (ogólnie odnośnie gry):

Wygląda nawet nieźle, ale mam nieodparte wrażenie jakby strasznie im klatkowało (po kontrolerze można się domyślać, że grają na konsoli - nie jest to potwierdzone równie dobrze mogli podłączyć pada pod PC, ale wątpię w tą ostatnią możliwość).

CylonkaKama

CylonkaKama

Forum veteran
May 6, 2015
Gram sobie w The Old Blood i mam frajdę. Jak komuś The New Order podszedł to tutaj będzie tak samo. Oczywiście stawiam na rozwałkę, bo taki już ze mnie typ gracza, ale można też po cichu grać ;)

I znów sypią easter eggami :>

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
May 6, 2015
A co powiecie o poprzedniej inkarnacji cyklu, tej z 2009 roku? Daje radę czy nie bardzo? Słyszałem raczej negatywne opinie, ale skoro dają za grosze w CDA to może warto by spróbować. Ja swoją przygodę z serią zacząłem od Wolfensteina 3D, a skończyłem na Return to Castle.

P

Psyhe

Forum veteran
May 6, 2015
Mi sie bardzo podobała, też miała swój klimat.
Tylko że tam była jazda z okultyzmem, czarami i w ogóle jakimiś teleportami między wymiarami itp.

Chyba nic nie pomieszałem ;)

K

Kyniek

Forum veteran
May 7, 2015
CylonkaKama said:
Gram sobie w The Old Blood i mam frajdę. Jak komuś The New Order podszedł to tutaj będzie tak samo. Oczywiście stawiam na rozwałkę, bo taki już ze mnie typ gracza, ale można też po cichu grać ;)

I znów sypią easter eggami :>
Click to expand...
Słyszałem, że dodatek trwa dłużej niż ostatnie Call of Duty :) Do czego to doszło, że DLC są dłuższe od produkcji AAA.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 7, 2015
Znak czasów.

Wkrótce gry będące adaptacjami filmowymi będą zapewne trwały... tyle co sam film na którym bazowały.

Odnośnie Wolfenstein, czekam na jakieś przeceny bo fanem strzelanek nie jestem, ale serię pamiętam z dawnych lat i widać, że jej najnowsza odsłona ma klimat (i kilka polskich smaczków :) ).

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
May 7, 2015
I_w_a_N said:
Wkrótce gry będące adaptacjami filmowymi będą zapewne trwały... tyle co sam film na którym bazowały.
Click to expand...
To już było, ostatnia część growego Pottera była krótsza o parę minut od filmu na którym bazowała :p

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 7, 2015
HuntMocy said:
To już było, ostatnia część growego Pottera była krótsza o parę minut od filmu na którym bazowała :p
Click to expand...
Wybacz, ale to nie moja kategoria produktów ;)...

Z resztą za tym stało EA.

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
First Prev 2 of 5

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.