Panie w akcie III

+
DjOgi said:
Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
Folder Data, pliki "cs_sex_*******"

DjOgi said:
Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
Był gdzieś link w jakimś wątku dotyczącym "problemów natury seksualnej", bo przeglądałem właśnie utraconą córkę kupca, musisz poszukać. Swoją drogą panny na kartach czasem faktycznie wygladają dużo gorzej niż w grze albo jakoś tak krwawo, np. abigail. Za to mój best to chyba wieśniaczka z odmętów, ha, ta im się udała :)

Moj chłop sie obślinił na widok karty urzędniczki :/Co takiego fajnego w tym wypiętym zadku?

xargrrr said:
Jak zdobyć kartę mieszczanki ? Gadam z każdą napotkaną i nic :/
Jedna kręci się niedaleko domu Triss (tam gdzie jest ten błazen), a druga gdzieś niedaleko ratusza. Tej pierwszej będziesz musiał dać
pazur kikimory
, a drugiej
złotą chustkę
;).

Mam pytanie odnośnie karty Shani 2/Triss 2. Daje Shani pierścien z rubinem, a ona mówi że piękny itd. ale chce żebym zajął się Alvinem. Ide do Alvina a on chce cukierka. I teraz pytanie: Skąd ja mam ten cukierek wytrzasnąć?! I gdzie podziała się babulka od shani?

Nie ma żadnego cukierka. Masz mu odpowiedzieć z aprobatą na każde pytanie :) Jak chce pieska , powiedz, że kupisz. Jak chce cukierka, powiedz, że dasz :) Ot i cała filozofia ;) Jak porozmawiasz z Alvinem wróć i porozmawiaj z Shani :)

A ja zdobyłam kartę szlachcianki przypadkiem. Nie miałam tego czego chciała i najpierw chciałam jej zapłacić, ale potem żal mi się kasy zrobiło i nic jej nie dałam. A ona najpierw mnie wyzwała, że ją traktuję jak szmatę a potem powiedziała, że ona takich lubi i poszła z moim Geraltem do łóżka za friko ;D

weles88 said:
weles88 said:
Swoja droga, dla kurtyzan i Niebieskookiej mogly by byc osbne karty. A tak zmarnowalem szafir na darmo.
ale za to masz 2 osobne wpisy w dzienniku
dokładnie :) Nie chodzi tylko o karty , ale o powiększenie informacji w glosariuszu

Jezeli wybierzesz Shani w zadaniu Zródlo to bedziesz mial wg mnie najlepsza karte z gry.A jak Triss to sam zobaczysz.

Marecki78 said:
Marecki78 said:
Marecki78 said:
Swoja droga, dla kurtyzan i Niebieskookiej mogly by byc osbne karty. A tak zmarnowalem szafir na darmo.
ale za to masz 2 osobne wpisy w dzienniku
dokładnie :) Nie chodzi tylko o karty , ale o powiększenie informacji w glosariuszu
Z tego co mi wiadomo w Glosariuszu są tylko informacje historyczne i o organizacjach. Jeśli chodzi ci o wpis do zakładki postacie to jest on bardzo podobny, gdy wybierzeny Triss lub Shani.

Top Bottom