Folder Data, pliki "cs_sex_*******"DjOgi said:Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
Folder Data, pliki "cs_sex_*******"DjOgi said:Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
To jest ich aż 24Socchi said:Folder Data, pliki "cs_sex_*******"
Był gdzieś link w jakimś wątku dotyczącym "problemów natury seksualnej", bo przeglądałem właśnie utraconą córkę kupca, musisz poszukać. Swoją drogą panny na kartach czasem faktycznie wygladają dużo gorzej niż w grze albo jakoś tak krwawo, np. abigail. Za to mój best to chyba wieśniaczka z odmętów, ha, ta im się udałaDjOgi said:Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
Jedna kręci się niedaleko domu Triss (tam gdzie jest ten błazen), a druga gdzieś niedaleko ratusza. Tej pierwszej będziesz musiał daćxargrrr said:Jak zdobyć kartę mieszczanki ? Gadam z każdą napotkaną i nic :/
Zrób to co poradził Wallace orazMystic92 said:Daje Shani pierścien z rubinem
Prometeusz18 said:Wam ino karty w głowach w tej grze
Jakby ktoś jeszcze nie znał: http://witcher.phx.pl/index.php?action=dziennik_sex_cardsDjOgi said:Można gdzieś zobaczyć wszystkie karty, albo czy są one dostępne po ukonczeniu gry ??? Niestety wszystkich nie da się zdobyć...
dokładnieweles88 said:ale za to masz 2 osobne wpisy w dziennikuweles88 said:Swoja droga, dla kurtyzan i Niebieskookiej mogly by byc osbne karty. A tak zmarnowalem szafir na darmo.
Z tego co mi wiadomo w Glosariuszu są tylko informacje historyczne i o organizacjach. Jeśli chodzi ci o wpis do zakładki postacie to jest on bardzo podobny, gdy wybierzeny Triss lub Shani.Marecki78 said:dokładnieMarecki78 said:ale za to masz 2 osobne wpisy w dziennikuMarecki78 said:Swoja droga, dla kurtyzan i Niebieskookiej mogly by byc osbne karty. A tak zmarnowalem szafir na darmo.Nie chodzi tylko o karty , ale o powiększenie informacji w glosariuszu