Ludzie jacyś tacy napięci ostatnio na tych forach bywaja
wiesz pisałem jak ledwo wstałem z łóżka a ciut niewyspany byłem
Ludzie jacyś tacy napięci ostatnio na tych forach bywaja
Dobra i dyplomatyczna odpowiedź. Szkoda, że nie wszyscy mają takie podejście. Zgadzam się z Tobą w 100%. Warto poczekać.Powiem tak. Bardzo liczę na rozwinięcie wątku z Triss i mogę poczekać na to i nawet do drugiego DLC dużegoByle by było to dobrze zrobione i warte czekania. Triss w tej grze jest świetna. Nie tylko jest ładna ale po prostu ma w sobie to coś. Yen ? Yen jest świetnie zrobiona i jest prawie dokładnie taka jaką sobie wyobrażałem po książce i nic dodać nic ująć i dla książki potrafiłem przejść grę wybierając ją ale zdecydowanie wolę Triss zwłaszcza, że poprzednie dwie części wykreowały Triss na Panią Geralta
![]()
P.S. A Triss to w grze raczej nie ma kasztanowych włosów
W opisie w dzienniku ma![]()
Jak już koniecznie chcesz poprawiać, to czytaj ze zrozumieniem. W opisie w dzienniku Triss ma wspomniane kasztanowe włosy.Jak już koniecznie chcesz powołać się na tekst to raczej na książki ASa...
Jak już koniecznie chcesz powołać się na tekst to raczej na książki ASa...
W nowym patchu przydałoby się coś zrobić z legendarnym rynsztunkiem wilka. Do stworzenia wyśmienitych legendarnych rękawic nie wiadomo czemu są potrzebne ulepszone rękawice cechu gryfa... W ng+ można znaleźć tylko legendarne, więc nie wiem co mogę z tym zrobić.
@KRZYCH04650
No niestety, ale tak jest. Z tego co wiem to na łatce 1.06 gra działała najpłynniej, jeśli idzie o wydajność. Podobno GOG Galaxy będzie posiadał funkcje cofnięcia do poprzedniej wersji gry, ale pewnie nadal będzie problem z niekompatybilnymi zapisami.
Soon :smiling2:No dobra to kiedy ten patch ?