Można. Od 19 września.dorsz094 said:przecież można ściągnąć jak ma się zarejestrowaną grę... można?
Można. Od 19 września.dorsz094 said:przecież można ściągnąć jak ma się zarejestrowaną grę... można?
Masz na myśli "Cenę Neutralności"?dorsz094 said:dzięki za informację ale ja jakiś dodatek ściągnąłem
Nie, nie i jeszcze raz nie. Patch 1.3 zawierający w sobie Cenę Neutralności oraz D'jinniego to zupełnie co innego niż Edycja Rozszerzona wiedźmina dostępna do ściągnięcia od 19 września.dorsz094 said:to jest tylko ten dodatek??![]()
Niemożliwe. Wiesz dlaczego? Bo w lokalizacji, w której zainstalowałeś patcha masz również plik instalacyjny D'jinniego.dorsz094 said:zdaje się, że masz rację, ale wyobraźcie sobie, w tym patchu ja miałem tylko cenę neutralności
Które mamy od wiosny!!! !!!! !!! !!!DD601 said:A narazie wystarczy narzędzie do tworzenia swoich własnych przygód!!!! !!! !!! !!!
Słodki Jezu....19.09.08 trwa jeszcze kilkanaście godzin i NIKT NIGDY nie mówił, że ER będzie do ściągnięcia rano...klimu111 said:No i gdzie jest ER? Chciałbym już ją ściągnąć CDProjekt.
Moze zanim bys gwiezdzil to powiedzial bys cos madrego. CDP nie mowilo czy ER bedzie z 18.09 na 19.09 czy z 19.09 na 20.09. A moze tobie sie cos popierdolilo i myslisz ze mamy 18.09 a nie 19.09. Wiec nie pisz bezsensownych postow.Aalaron said:Słodki Jezu....19.09.08 trwa jeszcze kilkanaście godzin i NIKT NIGDY nie mówił, że ER będzie do ściągnięcia rano...Aalaron said:No i gdzie jest ER? Chciałbym już ją ściągnąć CDProjekt.
http://www.sciagnij.pl/programy/1,90718,5710169,Wiedzmin_Edycja_Rozszerzona___czesto_zadawane_pytania.html?as=1&ias=5&startsz=xMożna już ściągać...klimu111 said:Moze zanim bys gwiezdzil to powiedzial bys cos madrego. CDP nie mowilo czy ER bedzie z 18.09 na 19.09 czy z 19.09 na 20.09. A moze tobie sie cos ****** i myslisz ze mamy 18.09 a nie 19.09. Wiec nie pisz bezsensownych postow.
sprawdzał ktos tego linka czy to jest faktycznie ten patche czy tez jakaś ściema ?Aalaron said:http://www.sciagnij.pl/programy/1,90718,5710169,Wiedzmin_Edycja_Rozszerzona___czesto_zadawane_pytania.html?as=1&ias=5&startsz=xMożna już ściągać...Aalaron said:Moze zanim bys gwiezdzil to powiedzial bys cos madrego. CDP nie mowilo czy ER bedzie z 18.09 na 19.09 czy z 19.09 na 20.09. A moze tobie sie cos ****** i myslisz ze mamy 18.09 a nie 19.09. Wiec nie pisz bezsensownych postow.
ale chodzi mi o to czy to dziala bo jak dzwonilem do CDP to powiedzieli zeby sie wstrzymac ze sciąganiem z innych stron i poczekac niedlugo sie ukaze na oficjalnej stronie i nie bedzie problemu z pobieraniem nie bedzie zadnych zastojów tak mi powiedzieli wiec nie wiem czy to sciagać... zagrałbym juz sobie w ER ale to jednak bedzie troche zajmowacAalaron said:Ja sprawdzałem. Cztery paczki językowe+bonus pack Polski właśnie są zasysane.![]()