Na niedźwiedzi rozum, to dałoby się w Aurorze zrobić iluzję skakania... Ale tylko iluzję, bo braku osi Z - nomen omen - nie przeskoczysz. I pewne obszary odgrodzone murkiem wzrostu pół krasnoluda i tak pozostałyby poza zasięgiem.
To żart?Proszę powiedzcie, że to żart!Niech to bęęęędzieee żaaart!!!!!Rozumiem, że nie przeczytałeś całego tematu, czy nawet strony wstecz. Mogę zaakceptować fakt, iż nie zainteresowłeś się ograniczeniami silnika. Ale żeby nie przeczytać kilku postów wzwyż?! I co wam ten Geralt zrobił, że się tak nad nim pastwicie?hero511 said:umiejętność skakania Geradlem, więcej wiosek i nowe postacie.
Fir. To jest jednopostowiec. Całkiem możliwe że nigdy tu już nie wróci. To tak jakbyś gadał do siebie.Firnomir said:To żart?Proszę powiedzcie, że to żart!Niech to bęęęędzieee żaaart!!!!!Rozumiem, że nie przeczytałeś całego tematu, czy nawet strony wstecz. Mogę zaakceptować fakt, iż nie zainteresowałeś się ograniczeniami silnika. Ale żeby nie przeczytać kilku postów wzwyż?! I co wam ten Geralt zrobił, że się tak nad nim pastwicie?Firnomir said:umiejętność skakania Geradlem, więcej wiosek i nowe postacie.
Uważaj. Zaraz przyjdzie Firnomir i będzie bubajARUCH said:Witam Wiedźmin ma być gra polską opowiadającą o niej. Mój pomysł jest taki, aby umieścić Geralda w polskiej historii, aby poznawał ludzi, którzy budowali nasz kraj np.1.Aby Gerald poznał Mieszko, który zakłada osadę Polan w Gnieźnie wtoczyć w to historię o Orle białym jak się stał naszym godłem .Mieszko użął orła siedzącego w gnieździe, który podrywał się do lotu i miał rozłożone skrzydła na tle czerwonej łuny zachodzącego słońca itd.2. Poznał pana Kochanowskiego, którego spotkał pod siedzącego lipą.3. Odczarował klonowe (skamielenia) rzuconą na chłopca Fryderyka, który pięknie grał na fortepianie.4. W niektórych sprawach może mu pomagać Alchemiczka Pani Curie5. Król Kazimierz ma kłopoty z kamieniem, bo chce zostawić swoje królestwo zbudowane z kamienia a nie drzewna. No i Gerald idzie do kamieniołomów w Tatrach, aby rozwiązać problem z kamieniem i spotyka tam zbuja Janosika i jago chłopaków.5 opwiedzieć o Warsie i Sawie nie zapominając o syrence ( pani Wód).6. Smok wawelski i o Kraku i DratewcePomysłu można by mnożyć, (Zrobić totalny mix), bo chi stora polski jest bogata i Sławnach polaków nie brakuje, legend, opwiadań, bajek. No tak dla mnie mógłby wyglądać nawet Widzmin2 miejsce polska i polska historia no i ten świat Fantazy z opowiadań Sapkowskiego.
termin zupełnie nieokreślony... bardzo odległe "soon" - sierpień/wrzesień - ale brak oficjalnej informacjimaniakususs said:mam pytanie w maju mial wyjsc ten dodatek do wiedzmina i co z nim ? z tego co pamietam tyo mial byc juz 15 czy 16 maja
Dzieki wielkieAntiDotuM said:termin zupełnie nieokreślony... bardzo odległe "soon" - sierpień/wrzesień - ale brak oficjalnej informacjiAntiDotuM said:mam pytanie w maju mial wyjsc ten dodatek do wiedzmina i co z nim ? z tego co pamietam tyo mial byc juz 15 czy 16 maja
ambru said:Ja chciałbym aby mozna było inaczej zapisywac gre np na jeden save gram ześto z bratem i nie umiemy znalesc miejsca gdzie sie zapisałoMam nadzieje ze wprowadzicie cos takiego