aaaa, dzięki za oświecenie. ja próbuje ugryżć djinniego, na razie czytam sobie poradnik)FirnomirIFRIT said:Tylko puste lokacje.
No to jest problem. Nie tak łatwo jest zdubbingować cokolwiek, a tutaj dochodzi (przynajmniej w tych forumowych grupach modderskich) różne miejsce zamieszkania, wyjazdy, może i nawet brak umiejętności ;DAmar said:Deception to jakiś łoficjalny dodatek czy też tworzony przez fanów-zapaleńców?Poza tym, nie chcę marudzić, ale przydałby się dodatek z full-opcją, tzn. udźwiękowionymi dialogami
Deception to mod robiony przez chłopaków z RedFlame Interactivecheza said:No to jest problem. Nie tak łatwo jest zdubbingować cokolwiek, a tutaj dochodzi (przynajmniej w tych forumowych grupach modderskich) różne miejsce zamieszkania, wyjazdy, może i nawet brak umiejętności ;Dcheza said:Deception to jakiś łoficjalny dodatek czy też tworzony przez fanów-zapaleńców?Poza tym, nie chcę marudzić, ale przydałby się dodatek z full-opcją, tzn. udźwiękowionymi dialogami
REDFlame interactive - grupa modderska.Amar said:Deception to jakiś łoficjalny dodatek czy też tworzony przez fanów-zapaleńców?
Raczej na dubbing nie ma co liczyć(mam na myśli oficjalne mody, a nie te tworzone przez fanów -dla fanów).Amar said:Poza tym, nie chcę marudzić, ale przydałby się dodatek z full-opcją, tzn. udźwiękowionymi dialogami
To było napisane kilka postów wyżej. :dead:almauk said:dubbingu nie bedzie, beda napisy po polsku, chlopaki z phoenixa to robia. glosy beda amerykanskie.
ale to sa na razie puste lokacje.juve-fan-sebek said:Pliki *.adv należy umieścić w folderze Mójkomputer/Dokumentyudostepnione/Thewitcher (lub jak kto woli C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\The Witcher) i wtedy nie powinno byc problemu
Spokojne,jeszcze będą mody w których będą lokacje których nie było w normalnej grze.Amar said:Przejrzałem na razie dwie lokacje z tych dostępnych na stronie i są one zrobione na bazie wioski i okolic z bodaj IV aktu. Zdaję sobie sprawę że to masa pracy opracować graficznie nowe tło, ale czy ktoś przypadkiem nie podjął się tego wyzwania?