Było to już wałkowane w tym temacie parokrotnie. Ktoś, nawet, napisał, że "takie cuda" to wina sterowników.http://img132.imageshack.us/img132/8223/beztytuuqt1.jpgpodczasz przechodzenia głównej przygody niegdy ni emiałem podobnych numerów
Wpisz to z forum.piok123 said:Jak ściągnąć ten poradnik bo mi wyskakuje żebym wpisał nazwę użytkownika i hasło do jakiegoś serwera ftp????????????
Póki co odkryłem jedną i chyba nie warto tego rozgryzaćLordVandam said:Jeszcze tylko te karty seksu rozgryźć kwestia czasu.
Zdobyć zawsze fajniej, nawet korzystając z podpowiedzi innych. Tak więc:[size=14pt]SPOJLER [/size] W przypadku Deidre sprawa jest prosta wystarczy przynieść jej 3 sztuki mięsa wiwern dla jej wilków. Po wykonaniu zadania kiedy wchodzi na temat batystowych majteczek po prostu dalej drązymy ten tematkaz07ik said:Nie chcesz się męczyć? To wejdź do folderu gry i sobie obejrzyj :wall: To nie takie trudne!
Ja tak zrobiłem i nic o batyście nie było :/ poza tym jak doszło do decydującej rozmowy przed namiotem to Geralt miał zeza rozbieżnego i przeskakiwal z miejsca na miejsce, oraz obracał się w kółko:/Ambr0ktn said:Zdobyć zawsze fajniej, nawet korzystając z podpowiedzi innych. Tak więc:[size=14pt]SPOJLER [/size] W przypadku Deidre sprawa jest prosta wystarczy przynieść jej 3 sztuki mięsa wiwern dla jej wilków. Po wykonaniu zadania kiedy wchodzi na temat batystowych majteczek po prostu dalej drązymy ten tematAmbr0ktn said:Nie chcesz się męczyć? To wejdź do folderu gry i sobie obejrzyj :wall: To nie takie trudne![size=14pt]KONIEC [/size] Drugiej karty niestety nie odkryłem
![]()