A nieprawda, bo tyłek jest kanciasty.
Co? Gdzie? To najlepszy model tych części ciała w grach jaki kiedykolwiek widziałem "in my life".

A nieprawda, bo tyłek jest kanciasty.
Mało widziałeś, poszukaj jakiegokolwiek moda na ciała do Skyrima.Co? Gdzie? To najlepszy model tych części ciała w grach jaki kiedykolwiek widziałem "in my life".
Najlepszy tyłek od Jarugi po BuinęCo? Gdzie? To najlepszy model tych części ciała w grach jaki kiedykolwiek widziałem "in my life".
Tak więc... teges...Co? Gdzie? To najlepszy model tych części ciała w grach jaki kiedykolwiek widziałem "in my life".
Na pierwszym screenie głowy zwierząt strzegących wejścia na teren domu z dachem zrobionym z dziurawej łodzi (rzeźby przy bramie) mają rożne kolory - jakby były zrobione z różnych materiałów, a na drugim cienie osób siedzących na ławkach na dole padają w kierunku okna, przez które bije światło, zaś stolik przy oknie w ogóle nie rzuca cienia.Tak więc... teges...
![]()
![]()
![]()
No to klops i kicha. Jeden z modeli trzeba zdowngrade'ować - łaziebna czarnulka bije Yen, Triss i wszystkie nierządnice Nowigradu razem wzięte już w przedbiegach ;D.
;DMądrze zaczynają, a zawżdy na dupie kończą
No bo w końcu:Cóż, to było do przewidzenia:
;DMądrze zaczynają, a zawżdy na dupie kończą
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:No bo w końcu:
Nie chcę poznawać gry na jutubie.
Trochę smutłem, bo ja też nie chcem, alem muszem.![]()
"Łączę się w bulu i nadzieji". Może znajdą w kodzie tego bakcyla, co im tak wymagania zawyża. Jakby REDpoint stał po 4 zł, to na PS4 już byś miałTrochę smutłem, bo ja też nie chcem, alem muszem.![]()
Może się uda odłożyć na PS4 do premiery?![]()
Nie przesadzaj. Do 2077 roku, to i na PC odłożyszCyberpunka chyba.
Nie przesadzaj. Do 2077 roku, to i na PC odłożysz.
Tak więc... teges...
![]()
![]()
![]()
No tak. Widać, że ktoś się przyłożył. Na tym pierwszym screenie, ta... hmmm... "niekanciastość" musi chyba mieć więcej polygonów, niż cała reszta scenyI chodziło tylko o niekanciastość.