Zamiast wziąć mapę skarbu od znalezionego w jakimś kurniku bandyty utłukłem go. Nie wiedziałem, że to będzie skarb związany z bonusami do Gwinta. Czy istnieje możliwość zdobycia tego skarbu bez mapy czy muszę zaczynać grę od początku?
bez mapy nie zdobędziesz skarbuZamiast wziąć mapę skarbu od znalezionego w jakimś kurniku bandyty utłukłem go. Nie wiedziałem, że to będzie skarb związany z bonusami do Gwinta. Czy istnieje możliwość zdobycia tego skarbu bez mapy czy muszę zaczynać grę od początku?
Na razie ograne mam niespełna 2 godziny więc podejrzewam, że przewijając wszystkie dialogi zmieszczę się w niespełna godzinkę by ponownie dojść do miejsca w którym obecnie jestem.
@Lexor Cenna rada. I potem podmieniając pliki można cofnąć się do starego zapisu? Trzeba wyłączyć backup zapisów w chmurze który domyślnie jest włączony dla WK?
Gdyby kogoś to interesowało ścieżka wygląda tak w moim przypadku:
C:\Users\Duckingman\AppData\LocalLow\CDProjektRED\Thronebreaker\SaveData
Sam eksploruj to nie będziesz musiał płacić.Ja mam problem z tym że do szukania skrzyń muszę używać tyle zwiadowców że mi złota niestarcza. Ktoś mi może poradzić jak sobie z tym poradzić? Jak co to gram na średnim poziomie trudności.