Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Assassin's Creed

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 81
  • 82
  • 83
First Prev 83 of 83

Go to page

Kelebglin

Kelebglin

Forum regular
#1,641
Nov 11, 2020
Jeżeli chodzi o mnie to nowy AC obciąża mi w 30% procek, a karte 98%. Morał z tego taki, procek się nudzi i wszystko idzie w kartę

• RED Point
Reactions: Warsaeuse
froget67

froget67

Mentor
#1,642
Nov 11, 2020
Ludzie zgłaszają że coś mocno nie tak jest z działaniem AC:Valhalla szczególnie jeśli idzie o GPU,
niby programy pomiarowe pokazują obciążenie 97-98% a jak się zobaczy ile karta wciąga papu to do takiego obciążenia jej daleko i bardziej to wygląda jakby chodziła na 70% max.

Karta z poluzowanym limitem na 420W a tu pełne obciążenie i raptem 316W

U innej osoby na RTX 3070 (który to pod obciążeniem bierze koło 240W
w Valhalli wychodzi 165W no coś grubo nie tak i nie dociska nawet mocno, a gdzie jeszcze aby to szło pod korek. ?

Last edited: Nov 11, 2020
ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
#1,643
Nov 11, 2020
U mnie procek obciążony na 60%, karta 97-99.

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#1,644
Nov 11, 2020
"I wish I could get a refund on the time I spent with Assassin's Creed Valhalla", czyli trochę bardziej krytyczna recenzja Valhalli.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,645
Nov 11, 2020
10/10 :beer:

• RED Point
Reactions: Andrzejiniesta and Szincza
Szincza

Szincza

Moderator
#1,646
Nov 12, 2020
Esterhazy said:
"I wish I could get a refund on the time I spent with Assassin's Creed Valhalla", czyli trochę bardziej krytyczna recenzja Valhalli.

Click to expand...
Treść filmiku znacząco pokrywa się z moimi wrażeniami z ogrywania Odysei.
To nie są złe gry per se, po prostu ogrywanie ich jednym ciągiem, bez przerw i jakiegoś tytułu w międzyczasie, jest męczące. Przy takim rozwleczeniu rozgrywki, zarówno pod względem wielkości świata jak i zawartości fabularnej, jakiś jej element musi wybijać się nie tylko na tle reszty, ale w ogóle - w stosunku do innych gier również. Tymczasem we flagowej serii Ubisoftu wszystko jest... przeciętne - i takie też zostało w jej najnowszej odsłonie.
Dlatego w moim przypadku gra zdecydowanie nie na teraz, nie za tą cenę. Poprzednią część udało mi się wyrwać z season passem za mniej, niż stówkę, zatem mogę poczekać.
Z perspektywy czysto konsumenckiej - to był dobry deal.
Z perspektywy miłośnika gier jako formy sztuki i medium z ogromnym potencjałem do opowiadania historii - do tej pory mam PTSD.

• RED Point
Reactions: piotr4440, Esterhazy, Rosomak82 and 1 other person
froget67

froget67

Mentor
#1,647
Nov 12, 2020
świeżutki test wydajności

H

Hugomocnik

Senior user
#1,648
Nov 15, 2020
Witajcie, czy ktoś ogrywa tego Asasyna na poziomie trudności eksploracji pathfinder? W czwartek rozpoczynam rozgrywkę i zastanawiam sie jak duze roznice wynikaja z tego poziomu a explorer (domyslny). Dzieki

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#1,649
Nov 22, 2020
Ojoj, ojejejejej naczelnego znowu olśniło. XD

www.gry-online.pl

Maksuję Valhallę i coraz częściej łapię się na tym, że ta gra jest po prostu za duża | GRYOnline.pl

Assassin’s Creed: Valhallę skończyłem już dawno, ale przygody z grą nie, bo uznam ją za zaliczoną dopiero, gdy wbiję platynę. Im dłużej jednak wędruję po Anglii, tym częściej dochodzę do wniosku, że Ubisoft przegiął z zawartością.
www.gry-online.pl www.gry-online.pl
Post automatically merged: Nov 22, 2020

Uff... Odyseja ukończona. Jestem zaskoczony, spodziewałem się, że przejście tej gry zajmie mi jeszcze pół roku. Ale pewnego dnia usiadłem i dość szybko poszło, bo przed ostatnią przerwą skończyłem na 7. rozdziale. Ukończenie podstawki wraz ze sporą ilością zadań pobocznych zajęło mi nieco ponad 123 godziny i był to dość fajnie spędzony czas, choć faktycznie czuję się jak Odys po skończeniu gry - jakbym wrócił do domu po długiej podróży. Jednak jest to gra na raz. Zarówno rozmiary, jak i mechanika rozgrywki skutecznie odstraszają od kolejnych podejść do tej produkcji. Zresztą nie ma po co. Planuję wymaksować osiągnięcia, jeszcze kilka zadanek do zrobienia jest, no i dwa dodatki jeszcze czekają na ukończenie, więc jeszcze kilkadziesiąt godzin z Odyseją mnie czekają. Wciąż przede mną jest Origins, jak i Valhalla, jeśli chodzi o ostatnią generację serii AC. W sumie to już nie mogę doczekać się aż zagram w Origins, które pod względem rozgrywki jest podobne, ale jest też dużo bardziej kompaktową częścią.

Last edited: Nov 22, 2020
  • RED Point
Reactions: doktor_fleck
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 81
  • 82
  • 83
First Prev 83 of 83

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.