Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Po prostu sport

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 500
Next
First Prev 3 of 500

Go to page

Next Last
M

MadYarpen

Mentor
Nov 17, 2005
noga... coraz mniej mnie interesuje

P

pluto

Forum veteran
Nov 17, 2005
Angmir -> zalezy jakie wydanie kosza sie widzi, bo takie mecze jak polpharma - prokom to sa swietne( moze to jeszcze nie NBA ) ale warto cos tkiego obejrzec.osobiscie lubie kosza nawet bardzo i czesto z kimplami idziemy pograc na hale

U

username_2059939

Forum veteran
Nov 19, 2005
Przypominam, ze niedługo startuje puchar świata w skokach narciarskich. Kibicujemy Adaśkowi BTW: proponuję hasło dla wszystkich kibiców: dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.

T

tibor

Forum veteran
Nov 19, 2005
Nie będziemy dumni z Polski

U

username_2059939

Forum veteran
Nov 19, 2005
Po zwycięstwe PieSków Rydzyka i Lecha na pewno Ale ja i tak trzymam kciuki za naszymi. Sportowcami oczywiście. Bo rządowi wruzę rychły upadek

P

pluto

Forum veteran
Nov 19, 2005
no to ze spotru do polityki krotka droga a tak wogole - to cikawie jak Malysz z forma stoi...

A

angmir

Forum veteran
Nov 19, 2005
leży raczej

N

nowy

Forum veteran
Nov 19, 2005
Zobaczymy, ale Ja się raczej skupiam na możliwym meczu z Argentyną, myśle, że było by fajnie gdyby do niego doszło. Myśle, że mieli byśmy szanse na remis Chyba zbyt wielki ze mnie optymista

K

kogut

Forum veteran
Nov 19, 2005
Taa... tylko że to będzie mecz rezerw - tak polskich, jak i argentyńskich. Więc wszystko może się zdarzyć.

N

nowy

Forum veteran
Nov 20, 2005
Na pewno? Nigdzie nie słyszałem, że to ma być mecz rezerm

A

angmir

Forum veteran
Nov 20, 2005
ale pewnie tak będzie chłopaki zaczną nagle 2 dni przed meczem łapać kontuzje i taki będzie finał...

K

kogut

Forum veteran
Nov 20, 2005
Po prostu termin, na jaki umówiły się obie reprezentacje nie jest oficjalnym terminem FIFA i zagraniczne kluby najprawdopodobniej nie będą skłonne zwolnić swoich piłkarzy (czy to polskich, czy argentyńskich) na mecz towarzyski w tym akurat dniu.

P

pluto

Forum veteran
Nov 20, 2005
tak samo jak ostatni mecz brazylii z kwejtem czy innym diablestwem a wogole kiedy ma sie odbyc mecz polska - argentyna?

N

nowy

Forum veteran
Nov 20, 2005
Kiedyś w grudniu Dokładna data chyba nie jest jeszcze znana, bo nie wiadowmo wogole czy mecz się odbędzie

U

username_2060289

Forum veteran
Nov 20, 2005
Oby się odbył....

P

pluto

Forum veteran
Nov 20, 2005
dobrze by bylo spotkac sie z silnym przeciwnikiem gdzie oba zespoly maja wystawione 1 ekipy. przynajmniej wiadomo by bylo jak sie prezentujemy przed mistrzostwami...

N

nowy

Forum veteran
Nov 20, 2005
Ja tam jestem pozytywnie nastawiony po meczu z Ekwadorem, myśle, że każda drużyna z Europy jest w naszym zasięgu, tylko żeby Rasiak grał nienajgorzej, tak jak z Ekwadorem i będzie dobrze (choć najlepiej wogole go niewystawiać)

U

username_2060289

Forum veteran
Nov 22, 2005
Kto ogląda otwarcie sezonu skoków narciarskich w piątek? Ciekawe, jak w tym roku Małysz sobie poradzi. Może być różnie, ale ja jestem optymistą. Poza tym, ciekawi mnie, jak sobie poradzą pozostali polscy skoczkowie...

U

username_2059939

Forum veteran
Nov 22, 2005
Adaś! Tududm Jak dla mnie to ten sportowiec i tak wpisał się do historii. A tym, którzy odsączają go od czci i wiary, bo przestał wygrywać, powiem jedno- muuuuuu

A

angmir

Forum veteran
Nov 22, 2005
Ja nigdy nie pasjonowałem sie skokami nawet za złotych czasów adasia, ale ja już tak mam Może po prostu nie lubie populizmu .To samo było z Ich Troje jak było na topie ja byłem jedyny który mówił że to szais - ja już wole nasze rdzenno polskie dico polo (ale to chyba nie ten temat.)

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 500
Next
First Prev 3 of 500

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.