Proste. Jak tylko Warzoch wróci dajemy mu Redpointasy i podziękowania za każdy post do oporu.
Jeśli był wśród zaproszonych to i tak nie będzie mógł nic zdradzić, wiążą go stosowne umowy
Proste. Jak tylko Warzoch wróci dajemy mu Redpointasy i podziękowania za każdy post do oporu.
Jeśli był wśród zaproszonych to i tak nie będzie mógł nic zdradzić, wiążą go stosowne umowy
Ale może miał skrzyżowane palce u stopy jak podpisywał to się nie liczy.
Nagle wszyscy lubią Warzocha i kombinują, jak tu się wkupić w jego łaski.
No proszę, ciekawych czasów doczekałem.
Nagle wszyscy lubią Warzocha i kombinują, jak tu się wkupić w jego łaski.
No proszę, ciekawych czasów doczekałem.
Szczerze, to najbardziej czekam na wrażenia osób, które z wiedźminem nie miały nic do czynienia.
A ja czekam na wrażenia normalnych osób które przeczytały książki grały w W1 i W2 ale nie jarają się jak stóg siana polany bęzyną
@Marcin Momot
Był stres? Ciężko było zorganizować taki hands-on? Opowiedz trochę {jeśli możesz} o kulisach
Wybacz.Ochłap ? No Panie Raison, zlitujżesz się pan, co to psy, jasna cholera, na forum są ? !
Ochłap ? No Panie Raison, zlitujżesz się pan, co to psy, jasna cholera, na forum są ? !Czy przed tym końcem miesiąca dostaniemy jakiś ochłap, czy też następne dwa tygodnie pozostaje wypełnić oczekiwaniem na wrażenia z pokazu?
Byliśmy, graliśmy i jest <3 Wieści z placu boju będą niestety za kilkanaście dni, ale warto czekać!
Ech... Powinna być dodawana do Pre-orderów A tak to znowu taki super gadżet dostaną tylko ci, co byli w studiu. I jeszcze na dodatek grali sobie w W3....
Ja taką chcę
Ech... Powinna być dodawana do Pre-orderów A tak to znowu taki super gadżet dostaną tylko ci, co byli w studiu. I jeszcze na dodatek grali sobie w W3....
:mean:
HCgamer.pl na fejsbuku:
Jakby kogoś interesowało, to CTSG też dzisiaj bawił w mateczniku REDów.