Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Ale może miał skrzyżowane palce u stopy jak podpisywał ;) to się nie liczy.

Żarty żartami, ale jeśli się wygada za wcześnie to będą sankcje bez względu na to czy podpisywał szczerze czy nie :p

@Blashix, 26 stycznia embargo przestaje obowiązywać więc zapewne wtedy. Marcin wspominał, że wrażenia dziennikarzy zostaną okraszone nowymi materiałami ;)

A ja czekam na wrażenia normalnych osób które przeczytały książki grały w W1 i W2 ale nie jarają się jak stóg siana polany bęzyną

O to to!
Dla mnie również najcenniejsze są uwagi osób obeznanych z tematem, ale potrafiących spojrzeć trzeźwym, gdy trzeba to i krytycznym okiem, nie podpalający się przy byle okazji.

Czy przed tym końcem miesiąca dostaniemy jakiś ochłap, czy też następne dwa tygodnie pozostaje wypełnić oczekiwaniem na wrażenia z pokazu?
Ochłap ? No Panie Raison, zlitujżesz się pan, co to psy, jasna cholera, na forum są ? !
;)
ED:
.......ochłap - pot. «coś o niskiej wartości, oferowane z konieczności lub z litości»
No. ,,Piękna'' metaforka.

Last edited:
@Marcin Momot małe pytanie, może dwa. Myślę, że odpowiedź na nie nie narusza żadnych obostrzeń.. (sankcji)

1) Czy możesz opowiedzieć jak wygląda taki dzień (na razie był jeden, będzie ich jeszcze kilka, podejrzewam, że wszystkie będziecie starać się przeprowadzić w podobny sposób). Chodzi mi o to, o której co robicie np. na którą zaproszeni są goście, czy muszą coś podpisać, złożyć sprzęt elektroniczny, wypełnić formularz, odebrać przepustkę, są oprowadzeni, grają na sprzęcie (który dano im do przetestowania, który wybrali), ile godzin maja na testy, później np. przerwa na posiłek, później sesja pytań gości do Redów.... wspólne zdjęcie i pożegnanie (czy tak to wygląda? Czy możesz dodać jakieś szczegóły).

2) Podobno goście nie mogą nagrywać rozgrywki, czy może mogą? Czy mogą nagrywać wypowiedzi Redów? Jak wygląda sesja grania, a jak pytań (tzn czy indywidualnie przy każdej osobie siedzi Red i rozmawia)... Jak to się odbywa?

3) Czy dziennikarze będą mogli pisać o swoich spostrzeżeniach i emocjach (odczuciach). Czy będą mogli pisać także o takich rzeczach jak sposób i prowadzenie walki, obsługa i zachowanie kamery, rozwój postaci i sposób rozwijania tejże postaci etc.

4) Czy materiały w postaci screanów, ewentualnych materiałów filmowych będą przygotowane przez pracowników CDPR i dane gościom, czy zostaną zamieszczone na jakimś portalu... jak to ma się odbyć?

Jeżeli szczegóły nie mogą być ujawnione, bo za wiele mogły by nam powiedzieć, to proszę chociaż o ogólnikowe stwierdzenie: mniej więcej, tak, tak, ale , nie tylko...coś w tym stylu...

Ja taką chcę :)

Jak kogoś boli, że dziennikarze mogą sobie pograć przed premierą i jeszcze dostają gratisy to czemu sam nie został dziennikarzem? :whistle:

Zresztą nawet nie trzeba być dziennikarzem, bo popularni vlogerzy też dostają takie zaproszenia ;)

Ech... Powinna być dodawana do Pre-orderów :p A tak to znowu taki super gadżet dostaną tylko ci, co byli w studiu. I jeszcze na dodatek grali sobie w W3....
:mean:

No cóż, gdyby nie grali sobie w tego W3 to tej koszulki prawa dostać by nie mieli, w końcu napis na niej zobowiązuje :p .
Swoją drogą fajny motyw na koszulke do sklepiku który ma w przyszłości powstać, chętnie bym kupił. :D

HCgamer.pl na fejsbuku:

Jakby kogoś interesowało, to CTSG też dzisiaj bawił w mateczniku REDów.

Jak traficie jeszcze na jakieś mini-relacje z pokazów to wklejajcie. Hc-Gamerowi chyba się podobało skoro serce wkleili. Dobry znak. :D

Top Bottom