Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Assassin's Creed

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
Next
First Prev 80 of 83

Go to page

Next Last
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#1,581
Jul 13, 2020
Łykaj Origins. Fajne i mało eksploatowane w popkulturze realia, niezła historia, bohater którego da się lubić, a rozgrywka choć oparta na kilku powtarzających się schematach nie nudzi jakoś bardzo ze względu na to że każde nawet najmniejsze zadnko ma jakąś otoczkę fabularną prezentowaną w postaci rozmów i filmików.

• RED Point
Reactions: rafal12322
doktor_fleck

doktor_fleck

Senior user
#1,582
Jul 13, 2020
Eh, ja nie dałem rady skończyć żadnej części tej serii, a grałem w kilka. Z jednej strony ja po porostu nie potrafię zostawić jakiejś lokacji nieodkrytej, z drugiej strony te gry są tak duże, że w końcu bieganie za kolejnymi znakami zapytania mi się po prostu nudzi. Szczególnie że większość questów wygląda po prostu identycznie, a ich znakomita większość to fed-ex'y. Dlatego tez tak okrutnie ciesze się na cyberpunkową możliwość kończenia questów przez telefon, bez konieczności biegania tam i z powrotem.

Szincza

Szincza

Moderator
#1,583
Jul 13, 2020
Dostała Valhalla developerski dream team i co? Śmigło.
Zwrotne informacje o grze wróżą kolejną Odyseję, do tego poczynione w narracji zmiany i możliwość zmiany płci bohatera w każdym momencie gry sprawią, że dialogi będą jeszcze bardziej, dosłownie, bezpłciowe niż do tej pory.
Ech, mieli dobrą formułę z Bayekiem i Origins, czyli sandboxowa wolność w rozgrywce i ścisła, liniowa narracja w fabule, to im się zachciało robić pseudo-erpegi.

• RED Point
Reactions: HuntMocy and Rosomak82
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#1,584
Jul 13, 2020
rafal12322 said:
Mi ten wczorajszy gameplay trailer strasznie przypomina ten z W3
Click to expand...
Nawet lektor ma podobny głos do tego z polskiej wersji językowej:

rafal12322 said:
Trzeba się będzie w końcu na dobre zabrać za te Assassyny bo części przybywa a ja ciągle tkwię przy ledwo rozpoczętym Unity...
Click to expand...
Ja przechodzę serię dwutorowo. Z jednej strony nadrabiam starsze części (aktualnie gram w Brotherhooda), a z drugiej z mozołem przechodzę Odyssey.

KeeRay65

KeeRay65

Senior user
#1,585
Jul 16, 2020

• RED Point
Reactions: I_w_a_N and AndrewXRW
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#1,586
Aug 29, 2020
Niby film promocyjny, a gra wygląda na nim słabo i nieciekawie. Zresztą Watch Dogs: Legion podobnie.

SLVPRO

SLVPRO

Forum regular
#1,587
Aug 29, 2020
Ich wszystkie gry to co najwyżej średniaki, ale widać marketing, reklama i hype dzisiejszego gracza wystarczy aby tym tytułom które zasługują na 5-6 wystawiać 8-10.

Nars

Nars

Moderator
#1,588
Aug 29, 2020
sebogothic said:
Niby film promocyjny, a gra wygląda na nim słabo i nieciekawie. Zresztą Watch Dogs: Legion podobnie.
Click to expand...
Tego deva, co był narratorem, to posadzili tam chyba za karę, taki brak entuzjazmu graniczący ze znudzeniem, naprawdę udziela się (mi) oglądającym.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,589
Aug 29, 2020
Nars said:
Tego deva, co był narratorem, to posadzili tam chyba za karę, taki brak entuzjazmu graniczący ze znudzeniem, naprawdę udziela się (mi) oglądającym.
Click to expand...
No... do Borysa Pugacza się nie umywa :giggle:.

Fantazjel

Fantazjel

Senior user
#1,590
Sep 10, 2020
My tu pitu, pitu, a tymczasem plotka o remaku Księcia Persji Piasków Czasu. (Czas założyć na nos okulary nostalgii.)
To nic, tylko taka gra mojego dzieciństwa z genialnym systemem biegania po ścianach, cofania czasu, osobistej Odysei głównego bohatera, konwersji Baśni tysiąca i jednej nocy na język gier i ogólnie protoplasta asasyna ;)
Kochałem gratyfikację w postaci cutscenek CGI po każdym ukończonym etapie, znałem dialogi z przerywników na pamięć, kochałem każdą postać, miejscówkę, element fabuły.

Prince of Persia: Wyciekł remake Piasków Czasu i pierwsze obrazki / CD-Action

Wyglądają dość... Ekhem, jak by to ująć.
www.cdaction.pl www.cdaction.pl

www.gry-online.pl

Remake Prince of Persia coraz pewniejszy - nowy rosyjski przeciek | GRYOnline.pl

Jak donoszą użytkownicy forum Resetera, na rosyjskim Uplayu pojawiły się obrazki prezentujące remake Prince of Persia: Piasków Czasu (oryg. Sands of Time). Według wcześniejszych doniesień, tytuł ma zostać zapowiedziany podczas dzisiejszego Ubisoft Forward.
www.gry-online.pl www.gry-online.pl

KeeRay65

KeeRay65

Senior user
#1,591
Sep 29, 2020
Trochę więcej informacji o fabule gry, ale szczerze mówiąc dla mnie zwiastun dosyć średni.

froget67

froget67

Mentor
#1,592
Sep 29, 2020
Co tam robi model Kassandry, UBI nawet nie chciało się włosów zmienić, a tak to wygląda trochę kuriozalnie dla tych co nagrali się w Odyssey, szczególnie jako Kassandra, no model bardzo bardzo podobny.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#1,593
Sep 29, 2020
Nie wiem w czym tkwi problem, ale gra nawet na trailerach prezentuje się cholernie nieatrakcyjnie. Napisałbym, że wygląda jak przebrzmiała gra ubiegłej generacji w przededniu nowej, tyle, że nawet gry obecnej generacji potrafią wyglądać ślicznie. Przecież to wygląda gorzej od Odysei. To oświetlenie jest jakieś dziwne. Zresztą ogólnie Ubi strasznie zaniżyło loty ostatnio. Może chcą zarobić jak najwięcej, jak najmniejszym kosztem? Watch Dogs Legion też mnie nie przekonuje. Nie podoba mi się sama koncepcja grania losowymi postaciami. Jedynie nowy Far Cry póki co prezentuje się interesująco.

5ander5

5ander5

Senior user
#1,594
Sep 29, 2020
sebogothic said:
Może chcą zarobić jak najwięcej, jak najmniejszym kosztem?
Click to expand...
Stary, właśnie odkryłeś Amerykę :ROFLMAO:

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#1,595
Sep 29, 2020
sebogothic said:
Jedynie nowy Far Cry póki co prezentuje się interesująco.
Click to expand...
A co dostaliśmy z nowego far cry? Trailer cgi, które to ubisoft zawsze robi dobre.
Na razie nie pokazali niczego, by przypuszczać, że będzie lepszy od 5.

Co do assasyna, to przynajmniej wiadomo czego się spodziewać. Mnie przekonuje. Świat, eksploracja, napewno będą dobre jak w 2 poprzednich odsłonach.

KeeRay65

KeeRay65

Senior user
#1,596
Sep 29, 2020
froget67 said:
Co tam robi model Kassandry, UBI nawet nie chciało się włosów zmienić, a tak to wygląda trochę kuriozalnie dla tych co nagrali się w Odyssey, szczególnie jako Kassandra, no model bardzo bardzo podobny.
Click to expand...
No ja już to zauważyłem na pierwszym zwiastunie gry, bardzo rzuca się to w oczy po tylu godzinach w Odyssey.

Rosomak82

Rosomak82

Forum regular
#1,597
Sep 29, 2020
Ja nawet nie zagrałem w Odyssey ,a z buta rozpoznałem Kassandrę. Klasyczne Ubisoftowe cięcie kosztów. Co do Far crya to może będzie ciekawie choć jeśli znowu główny bohater będzie mieć zaszyte usta to będę smutny. Pomysł dotyczący grania każdym npcem w WDL też mi nie trafia do gustu. Nie skreślam od razu tego assassina ,ale mimika twarzy, animacje postaci , wygląd włosów - wszystko to odstrasza, bo wygląda żałośnie słabo i zaliczyli spory krok w tył pod tym względem. Jeśli dołożymy do tego mapę wielkością i zawartością podobną do poprzedniej części to chyba zagram najbliżej za 4 lata jak kupię na przecenie za 4 dychy.

• RED Point
Reactions: piotr4440
froget67

froget67

Mentor
#1,598
Sep 29, 2020
Też odnoszę od jakiegoś czasu że samo UBI mocno obniżyło loty, zarówno w jakości jak i kreatywności. Assassins Creed Origins widać było w tym nową jakość, żadnego "leniwego" kopiowania, tutaj zaczyna się klepanie kolejnych części na wzór Far Cry kopiuj/wklej jak najtaniej jak najszybciej.

@Rosomak82 Widać to taki trend, bo jeśli idzie o wizualia to już Odyssey wygląda gorzej niż Origins, a tutaj zapowiada się kontynuacja.

• RED Point
Reactions: piotr4440
AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
#1,599
Sep 29, 2020
froget67 said:
Click to expand...
Hm, może to jest Kasandra? Wszak
dożyła czasów współczesnych i zmarła przekazując Berło Layli.
Jeśli jednak to jest ktoś inny to trochę bezsensu brać model i fryzurę głównej bohaterki poprzedniej gry
...

5ander5

5ander5

Senior user
#1,600
Sep 29, 2020
AndrewXRW said:
Hm, może to jest Kasandra? Wszak
dożyła czasów współczesnych i zmarła przekazując Berło Layli.
Jeśli jednak to jest ktoś inny to trochę bezsensu brać model i fryzurę głównej bohaterki poprzedniej gry
...
Click to expand...
Przefarbowała sobie włosy, zrobiła operację twarzy i zmieniła akcent tak przy okazji.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
Next
First Prev 80 of 83

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.