Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • …

Go to page

• 91
Next
First Prev 46 of 91

Go to page

Next Last
SMiki55

SMiki55

Mentor
Dec 24, 2014
A tam, konsultacji. Ten list to przecież wielkie jaja były, pisałem, bo wziąłem dokończenie pierdół za pewnik. Ale w międzyczasie wyszedły problemy natury sprzętowej i akwarystycznej, doszło też parę nowych koncepcji... powiedzmy, że musimy jeszcze przygotować dla Was koło... 50mb bonusu ;)

Nowej daty nie podajemy, bo i nie ma po co. Ale raczej prędzej, niż później :)

Ach, byłbym zapomniał o najważniejszym:

Wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku :)

• RED Point
Reactions: AndrewXRW, Wroobelek and Paranor.603
E

Eskadro

Forum veteran
Dec 26, 2014
Wczoraj pracowaliśmy, dziś pracujemy. Powiem tak - warto czekać na nowości. :)

• RED Point
Reactions: AndrewXRW and Wroobelek
Rustine

Rustine

Mentor
Dec 27, 2014
A oto efekty pracy, nowe skyboxy w wysokich rozdzielczościach oraz zmieniona ikonka bohatera w prawym górnym rogu.

• RED Point
Reactions: hertores, Koreon, Tarnum777 and 14 others
E

Eskadro

Forum veteran
Dec 27, 2014
Oraz nowy pasek ładowania, zastępujący "niebieską krew."

• RED Point
Reactions: hertores, gabryk, Mengaard and 8 others
Osteotomb

Osteotomb

Senior user
Dec 27, 2014
No, no, kusi ten mod, widać że poświęcacie dużo pracy! Czekam na efekt końcowy :)

Rustine

Rustine

Mentor
Dec 27, 2014
Cannibal Corpse said:
No, no, kusi ten mod, widać że poświęcacie dużo pracy! Czekam na efekt końcowy :)
Click to expand...
Efekt końcowy to jest od maja, to jest Edycja Rozszerzona.

• RED Point
Reactions: Wroobelek
Osteotomb

Osteotomb

Senior user
Dec 27, 2014
Rustine said:
Efekt końcowy to jest od maja, to jest Edycja Rozszerzona.
Click to expand...
W takim razie czekam na Edycje Rozszerzoną.

T

tekbarpl

Senior user
Dec 27, 2014
Ajć, szkoda że trzeba czekać. Właśnie skończyłem Panią Jeziora i zabieram się za W1. Mam już na dysku ostatnią wersję Powrotu i w nią przyjdzie mi zagrać.
Powodzenia w pracy.

E

Eskadro

Forum veteran
Dec 27, 2014
Nie ma problemu, by w międzyczasie zainstalować Edycję rozszerzoną. Chyba, że wcześniej przejdziesz grę. :p

• RED Point
Reactions: SMiki55
P

pelikan94

Senior user
Dec 27, 2014
Pasek ładowania w formie głagolicy wygląda dobrze, tylko dlaczego jest w ciepłej kolorystyce dwójki, zamiast w błękicie i srebrze Powrotu? ;)

PS zdradźcie co głosi napis, nie chce mi się odczytywać po znaku :D

SMiki55

SMiki55

Mentor
Dec 27, 2014
TonMere said:
Pasek ładowania w formie głagolicy wygląda dobrze, tylko dlaczego jest w ciepłej kolorystyce dwójki, zamiast w błękicie i srebrze Powrotu? ;)
Click to expand...
Proponowałem zimniejszą barwę, ale reszta zespołu jednogłośnie głosowała za kontrastem, to się podporządkowałem :p
TonMere said:
zdradźcie co głosi napis, nie chce mi się odczytywać po znaku :D
Click to expand...
Strzelaj.

P

pelikan94

Senior user
Dec 28, 2014
Strzelam, że to starożytne krasnoludzkie runy, które według legend znaleźć można na Sihillach z antycznych, mahakamskich hamerni :>

ot, chociażby "Na pohybel skur*synom!"

E

Eskadro

Forum veteran
Dec 28, 2014
Miał być tekst chwalebny dla najpiękniejszej kobiety pod Wielkim Słońcem - nie przeszło.

Miała być tajna informacja od zespołu D'AO - nie przeszło.

Drodzy forumowicze, jesteście zbyt dociekliwi, zaraz byście odczytali. Dlatego postawiliśmy na coś kanonicznego. :)

Last edited: Dec 28, 2014
Rustine

Rustine

Mentor
Dec 28, 2014
TonMere said:
Click to expand...
Bo nic w interfejsie nie zostało w błękicie i srebrze.

SMiki55

SMiki55

Mentor
Dec 28, 2014
Rustine said:
Bo nic w interfejsie nie zostało w błękicie i srebrze.
Click to expand...
Koledze chodziło raczej o kodowe barwy - dwójka ma żółcie i ciepłe brązy, trójka czerwień i pewien odcień szarości w różnych wariantach jasności. Do nas przylgnęły błękit, srebro i zimniejszy brąz :)

Rustine

Rustine

Mentor
Dec 28, 2014
SMiki55 said:
Koledze chodziło raczej o kodowe barwy - dwójka ma żółcie i ciepłe brązy, trójka czerwień i pewien odcień szarości w różnych wariantach jasności. Do nas przylgnęły błękit, srebro i zimniejszy brąz :)
Click to expand...
Mogło chodzić, ale do niczego w interfejsie to już nie pasuje. Cały interfejs stał się cieplejszy.

SMiki55

SMiki55

Mentor
Dec 28, 2014
No ja się nie wykłócam, bo zostałem przegłosowany :p

P

pelikan94

Senior user
Dec 28, 2014
szkoda, osobiście podobał mi się pomysł trzymania się chłodnych barw, takich, jakie pojawiły się na materiałach promocyjnych cdprojektowskiego Powrotu Białego Wilka.

Rustine

Rustine

Mentor
Dec 28, 2014
TonMere said:
szkoda, osobiście podobał mi się pomysł trzymania się chłodnych barw, takich, jakie pojawiły się na materiałach promocyjnych cdprojektowskiego Powrotu Białego Wilka.
Click to expand...
Interfejs bardzo na tym cierpiał, nie dało się otrzymać przyjemnego dla oka efektu przy tych kolorach. Próbowaliśmy.

SMiki55

SMiki55

Mentor
Dec 28, 2014
TonMere said:
Click to expand...
Trzymamy się. Ekran ładowania i ekwipunek trzymają się błękitu, menu opcji i dziennik to miły brąz, większość ikonek w interfejsie trzyma się szarości czy srebra. A że przy okazji przedostało się trochę żółtych akcentów - to źle? Urozmaicają, przebijają monotonię.

Jedynie ten nowy pasek widziałbym brązowy, stalowy lub błękitny, ale nie ja decyduję :p

• RED Point
Reactions: Wroobelek
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • …

Go to page

• 91
Next
First Prev 46 of 91

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.