Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Nowe forum - bugi, błędy, zgłoszenia

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …

Go to page

• 107
Next
First Prev 7 of 107

Go to page

Next Last
K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
-Kratos- said:
W sumie nie mam pojęcia czy to błąd, czy celowa zagrywka, ale i tak zgłoszę. Dlaczego temat: Fabuła W2 - błędy i nieścisłości., który jest w dziale: W2: Dyskusja o fabule i questach jest w Dyskusji Ogólnej? I to w dodatku bez wyświetlanej liczby odpowiedzi, nowych postów, czy śledzenia tematu? Czyżby nieudane przeniesienie wątku? :p
Click to expand...
Przenoszenie tematów tutaj jest trochę dziwne, a raczej to, co po nim zostaje, spróbujemy to jakoś zmienić :)

-Kratos- said:
Aha i czy panel użytkownika, który kiedyś był po prawej stronie każdego napisanego posta, powróci? Czy to kolejna strata, którą trzeba przeboleć?
Click to expand...
Jaki panel?

5ander5

5ander5

Senior user
Aug 2, 2011
Czemu pod nickiem Jest "Members" a nie "Użytkownik" lub jakaś ranga? (O ile takie są)
O ile mnie wzrok nie myli to jest to polskie forum a nie zagraniczne...

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
Sanders175 said:
Czemu pod nickiem Jest "Members" a nie "Użytkownik" lub jakaś ranga? (O ile takie są)
O ile mnie wzrok nie myli to jest to polskie forum a nie zagraniczne...
Click to expand...

Jeszcze nie wszystko jest przetłumaczone, pewnie zmieni się na "użytkownik", bo rang nie ma, póki co.

K

-kratos-

Senior user
Aug 2, 2011
Keth said:
Jaki panel?
Click to expand...
Fakt, może źle się wyraziłem. Przy każdym niegdyś poście, po prawej jego stronie była: liczba postów, to czy użytkownik jest teraz dostępny, otrzymane oreny itp itd. Teraz jest to w profilu użytkownika co nieco mnie irytuje, bo trzeba sto razy kliknąć, żeby zobaczyć czy ktoś jest np. obecnie na forum.

Powróci coś takiego, czy raczej nie? Ponieważ wtedy wszystko fajnie było od razu widoczne. A teraz zrobiło się lekkie zamieszanie... :(

E: @Down: Haha :D Fakt, po lewej...

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
-Kratos- said:
Fakt, może źle się wyraziłem. Przy każdym niegdyś poście, po prawej jego stronie była: liczba postów, to czy użytkownik jest teraz dostępny, otrzymane oreny itp itd. Teraz jest to w profilu użytkownika co nieco mnie irytuje, bo trzeba sto razy kliknąć, żeby zobaczyć czy ktoś jest np. obecnie na forum.

Powróci coś takiego, czy raczej nie? Ponieważ wtedy wszystko fajnie było od razu widoczne. A teraz zrobiło się lekkie zamieszanie... :(
Click to expand...

Po lewej stronie postu :p Optuję za przywróceniem tego, mam nadzieję, że się uda :)

robert70r

robert70r

Mentor
Aug 2, 2011
Te rangi fajne były. Mogłyby wrócić...

Nars

Nars

Moderator
Aug 2, 2011
Dodam jeszcze od siebie, że stare avatary zostały automatycznie przeskalowane, przez co większość wygląda niezbyt ciekawie. Choć są i plusy tego rozwiązania... wcześniej na ten przykład widziałem avatara zi3lonej jako zieloną plamę, na zielonym tle, a po zmianie forum dopatyrzyłem się cycków, a jak wiadomo: są cycki jest okejka. :]

J

jiti

Forum veteran
Aug 2, 2011
Można by wprowadzić opcję która pozwalałaby zobaczyć kto przegląda forum

K

-kratos-

Senior user
Aug 2, 2011
jiti said:
Można by wprowadzić opcję która pozwalałaby zobaczyć kto przegląda forum
Click to expand...
Jest taka opcja. Tylko, że (znowu) dostępna dopiero w profilu użytkownika.

J

jiti

Forum veteran
Aug 2, 2011
-Kratos- said:
Jest taka opcja. Tylko, że (znowu) dostępna w profilu użytkownika.
Click to expand...
Gdzie?

Dla jasności chodzi mi o listę użytkowników którzy są Online.

zi3lona

zi3lona

Moderator
Aug 2, 2011
Bardziej zaawansowany panel "zarządzania"znajomymi mam dostępny tylko z poziomu maila z informacją, że ktoś chce takowym zostać. Albo nie mam pojęcia, jak się do niego w inny sposób dostać.

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
Lista użytkowników online wkrótce będzie. Tak jak i ilość postów i status on/offline przy awatarze.

K

-kratos-

Senior user
Aug 2, 2011
jiti said:
Dla jasności chodzi mi o listę użytkowników którzy są Online.
Click to expand...
Aaa, no niestety. Wszystkich nie wyświetla, trzeba po kolei wchodzić w profile użytkowników, żeby zobaczyć, czy są i co robią.

jiti said:
Gdzie?
Click to expand...
Panelik po lewej stronie i "Obecnie".

jiti said:
Lista użytkowników online wkrótce będzie. Tak jak i ilość postów i status on/offline przy awatarze.
Click to expand...
Elegancko. :)

@Down: Ponieważ wyłączyłeś je tylko u siebie w postach. Ja u siebie nie wyłączyłem, to je widzisz. To działa chyba na takiej zasadzie...

Nars

Nars

Moderator
Aug 2, 2011
Pytanie parę osób wypowiadało się o opcji, która pozwala wyłączyć emoty. Czy chodzi konkretnie o: "Opcje posta" -> "Włączyć emoticons?"...? Bo to działa, ale emot nie widzę jedynie w swoich postach, u całej reszty już są.

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
Narsereg said:
Pytanie parę osób wypowiadało się o opcji, która pozwala wyłączyć emoty. Czy chodzi konkretnie o: "Opcje posta" -> "Włączyć emoticons?"...? Bo to działa, ale emot nie widzę jedynie w swoich postach, u całej reszty już są.
Click to expand...

Niestety póki co tylko ta jedna opcja jest, z tego, co wiem.

G

gower

Forum veteran
Aug 2, 2011
Takie pytanko: Limit 50 PW w skrzynce jest tylko tymczasowy, prawda? Naprawdę nie chcę się pozbywać tych kilkuset wiadomości, które uzbierałem przez ostatnich kilka lat:/

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
Gower said:
Takie pytanko: Limit 50 PW w skrzynce jest tylko tymczasowy, prawda? Naprawdę nie chcę się pozbywać tych kilkuset wiadomości, które uzbierałem przez ostatnich kilka lat:/
Click to expand...

Tak, prosiłem już o zmianę, powinno być poprawione niedługo.

A

alchiles

Senior user
Aug 2, 2011
Mam pytanie,
czy dział versus zostanie przywrócony ?
bo narazie widze ze jak ledwo zostanie zalozony temat o versusie to moderatorowie go zamykaja tak jak by spolczensc vs byla traktowana jak wyrzutki :(

Stad prosze o udzielenie informacji publicznie, jesli jest w planach przywrócenie tego dzialu to prosze o podanie przyblizonej daty, a jesli nie to szczere oznajmienie ze dzialu versus juz nigdy nie bedzie na tym forum.

z góry dziekuje.

K

Keth

Ex-moderator
Aug 2, 2011
Alchiles said:
Mam pytanie,
czy dział versus zostanie przywrócony ?
bo narazie widze ze jak ledwo zostanie zalozony temat o versusie to moderatorowie go zamykaja tak jak by spolczensc vs byla traktowana jak wyrzutki :(

Stad prosze o udzielenie informacji publicznie, jesli jest w planach przywrócenie tego dzialu to prosze o podanie przyblizonej daty, a jesli nie to szczere oznajmienie ze dzialu versus juz nigdy nie bedzie na tym forum.

z góry dziekuje.
Click to expand...

Z tego, co wiem, to niedługo będzie oświadczenie w tej sprawie.

G

gower

Forum veteran
Aug 2, 2011
Haha:D Znalazłem listę użytkowników online (mam nadzieję, że nie był to jakiś wielki sekret:p)

http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?app=members&module=online

Tak, teraz możecie mnie nakarmić nowymi Orenami;)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …

Go to page

• 107
Next
First Prev 7 of 107

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.