@Lexor z chęcią zobaczyłbym filmik zestawiający obecny stan Gwinta z jego wersją z dnia 23.10, bo zmieniło się przez ten czas multum (i nie chodzi mi o nowy content w postaci kart ).
Do dzisiaj nie wiem tylko o czyj dom chodziło. Może po pijaku trafili do złych drzwi, albo zabudowa była szeregowaPewnie będzie HC 2.0. xD
W ciągu ostatnich 3 - 4 miesięcy zadałem 3 - 4 dosyć proste pytania dla REDów. Na żadne nie uzyskałem odpowiedzi, a sami REDzi ostatni raz pisali tu coś jakieś 2 miesiące temu. Jaki jest sens istnienia tego wątku, i dlaczego niegdyś tak chwalone otwarte podejście wobec użytkowników zmieniło się dosyć diametralnie ostatnimi czasy.
Proponuję po prostu zmienić forum na angielskie - ja to zrobiłem kilka dni temu i to zupełnie inna bajka. Zadałem jakieś tam pytanie odnośnie systemu parowania przecienikow , moderator fachowo odpisał po 2h. Tutaj szkoda pisać. Nie.mówiąc i większości rozmówców- typowa polska: jedynie sam hejt i brak szacunku do rozmówcy , żadnej merytorycznej dyskusji. Szkoda czasu na pisanie tu.
Zaraz Twój post "ukryją", tak jak mój przed Twoim.
...Czy planujecie coś zrobić w tym względzie by gwent był bardziej grywalny/fun to play ...
Pytanie: czy są jakieś plany aby dać graczom możliwość dalszego grania w Gwinta po zamknięciu głównych serwerów gry?
Jeśli się nie mylę to u sklepa można taką kupić za pył meteorytowy.Jedna tylko sprawa! Czy macie w planach wprowadzenie, drewnianej, karczmianej planszy do gry? Myślę, że to nie tylko byłby piękny ukłon w stronę pionierów i starszych graczy, ale i uhonorowanie drogi jak też doświadczeń jakie zebraliście tworząc tę grę od samego początku!
No tawerna dawno już jest, cały czas na niej gram, się zwie GospodaJeśli się nie mylę to u sklepa można taką kupić za pył meteorytowy.