Aby ukończyć obydwa kontrakty musisz wykonywać cotygodniowe zadania w trybie podróży- rozszerzonym i standardowym, nowe zadania pojawiają się w każdy czwartek, obecnie jesteśmy w 5 tygodniu zmagań. Do końca zabawy pozostało 54 dni. Patrząc w kalendarz ostatni pakiet zadań powinien pojawić się 18 czerwca.Witajcie przepraszam jeśli to pytanie już padło ale forum jest dość rozległe , tak czy inaczej chciałam zapytać jak zaliczyć kontrakty "nietypowa przyjażń" i "kompan doskonały" . Z góry dzięki za odpowiedź .
Post automatically merged:
No tak , niewiem też jak wstawić posta na forum XD ale może ktoś to przeczyta .
Czołem Panowie i Panie z CDRed.
Ja z pytankiem jednym, mianowicie : jak działa mechanika doboru przeciwnika w potyczce i grze rankingowej?
Czy np. gracz poziomu 11ego może trafić na gracza 35 lvl?
Pytam bo o ile do 10ego poziomu było wszystko zbalansowane, to po odblokowaniu rankingówek mniej więcej przedstawia się to tak:
ok 25 bitew, w tym 2-3 na swoim poziomie a reszta vs. 18-19lvl gdzie już nie ma radości z gry.
I nie chodzi tu o skill gracza , bo wiadomo iż można wciąż trafiać na mistrzów. Chodzi o przewagę w kartach, bo gracz +7 poziomów wydaje się jakby karty kupował na aliexpress, gdzie chińskie ręce dorysowały mu dodatkowe funkcje. W efekcie po trzech jego wyłożonych kartach , 5 innych mu dojdzie, błyskawice strzelają, ekran miga , ja epilepsji dostaję a po wszystkim już przegrywam 2:0.
Czy po prostu jest tak mało graczy na podobnym poziomie i dlatego taki dobór?
Pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą robotę w którą się angażujecie.
rozbawiłeś mnie z drobną też nie rozumiem tego, że jakiś mistrz walczy z pierwszo levelowym graczem jaka w tym frajda ??
a co reszty jako epileptyk miganie ekranu bez sensu też uważam za lekko zabawne.
pozdrawiam
Sylwek
Potwierdzam. Byłem niegdys wyznawcą religii PC-MasterRace, ale do czasu, aż nabyłem XBOX One S i teraz pykam sobie w gierki przed 65" TV w fotelu typu uszatek. No lordzisko normalnie, kurde...Powiem wam, że bardzo wygodnie gra na padzie przed kompem z odchylanym oparciem =] Po machaniu myszką całe dnie pad jednak daje ulgę i relaksik przy gwincie
Co prawda nie od Redów ale wyszło w końcu coś takiego.Skoro planowana jest rewizja artu S. Juniora, czy można przy okazji odświeżyć wizerunek Calanthe? Królowa zmarła w kwiecie wieku, po czterdziestce; co prawda przy tuszy, ale wciąż opisywana jako urodziwa. Calanthe w Gwincie jest zaś starsza nawet od owej z serialu Brodzkiego i Szczerbica, co jest absurdalne, bo królowa tak zaawansowanego wieku po prostu nie dożyła.
Założę ''Normalny Temat jak mówisz... może jeszcze będzie ''chylenie czoła''@ArcyGnida: Żal mi osób, które dalej myślą, że CDPR jest aktywny na forum i że coś im odpisze / pomoże. Trzeba to było napisać w normalnym temacie, a nie w tym martwym, którego pewnie nikt z CDPR nie czyta i gdzie nie może rozwinąć się dyskusja.
PS. Ja przeczytałem pierwsze i ostatnie zdanie - nie zaliczam się więc do "chylenia czoła", a zareagowałem, bo "dużo" napisałeś.
Wolałbym mod .openbety =]Hej,
Co myslicie o wild modzie w gwincie gdzie beda mozliwe do zlozenia i zagrania wszystkie stare dobre decki ktore dostaly nerfa jak :
- foltest pride
- vincent
- sihil
- ...
?
Po przekroczeniu 60. Poczytaj o poziomach prestiżu w moim FAQ - link w stopce.Prosiłbym o podpowiedź.
Wydawało mi się że podczas ekranu ładowania Gwinta widziałem napis mówiący ze po wbiciu 30 poziomu doświadczenia z beczek będę dostawał przynajmniej dwie rzadkie karty.
Dobrze widziałem czy mi sie przewidziało?
Gdy wbijesz 60 poziom po raz pierwszy to będziesz miał gwarantowaną rzadką kartę pośród pierwszych czterech, więc wtedy masz co najmniej 2 rzadkie karty na beczkę.Wydawało mi się że podczas ekranu ładowania Gwinta widziałem napis mówiący ze po wbiciu 30 poziomu doświadczenia z beczek będę dostawał przynajmniej dwie rzadkie karty.
60 nic nie daje, trzeba go przekroczyć.Gdy wbijesz 60 poziom po raz pierwszy to będziesz miał gwarantowaną rzadką kartę pośród pierwszych czterech, więc wtedy masz co najmniej 2 rzadkie karty na beczkę.
W beczkach masz pewne 2 karty rzadkie po osiągnięciu 1 prestiżu czyli gdy po raz pierwszy przekroczysz 60 poziomProsiłbym o podpowiedź.
Wydawało mi się że podczas ekranu ładowania Gwinta widziałem napis mówiący ze po wbiciu 30 poziomu doświadczenia z beczek będę dostawał przynajmniej dwie rzadkie karty.
Dobrze widziałem czy mi sie przewidziało?
Zauważyłem tyle że tematy zawsze przeglądam od dołu więc najpierw trafiłem tam a dopiero potem zerknąłem tu.@piotr4440: Temat jest martwy, a Ty jesteś trzecią z kolei osobą, która mu tam odpowiada, bo modzi przenoszą.
Śmieszne to.
Tylko wtedy staje pod znakiem zapytania sens odpowiadania na pytania, na które odpowiedzi już dawno padły.Kiedy ktoś z ekipy znajdzie czas żeby zebrać pytania i przygotować odpowiedzi to znacznie łatwiej będzie to zrobić jeśli w temacie będą tylko pytania.