Wiedźmin 3: Dziki Gon - list otwarty

+
Kolejny idiotyzm, pierwotna data premiery miała być jeszcze w tym roku, przesunięto na luty. Teraz przesuwają na maj 2015. Zaczynam wątpić w CD red i ich podejście, "wszystkie wersje będą równe" i tutaj dodatek na xbox, całość produkcji przesunięta o 6 miesięcy, za to czasu na trailery i promocję mają aż za dużo. Szczerze to jestem wielce rozczarowany, bo z poprzednimi tytułami nie było takich obsuw w czasie, zamiast zabrać się za główny projekt to bawią się w adventure game, battle arena i inne o wiele mniej istotne rzeczy. Może jak spadną im akcję, albo spadnie sprzedaż to się obudzą, tylko tym razem z ręką w nocniku.

Oby to było ostatnie przesunięcie premiery, mam nadzieję, że wszystko dopracujecie :D. REDzi, to jak teraz będzie z płaceniem za pre-ordery? Wtedy miało to się odbyć kilka tygodni przed premierą.

Same komentarze o tym, że to nie jest pozytywna wiadomość, a kto tak sądzi ten kiep i głupiec, albo śmieszki że Redzi chcą zdobyć najbardziej oczekiwaną grę 2016 roku. :hai:

Sercem jestem z Redami aczkolwiek trochę (ale tylko trochę) zawiedziony. Czekałem tak długo, zaczekam jeszcze 3 mies.

Niektórzy piszą, że decyzja Redów zapadła po burzy po ostatnim trailerze, ale jestem zdania że została podjęta już dawno.
Takich decyzji nie podejmuje się po przeczytaniu kilku negatywnych komentarzy (nie myślcie, że Redzi to takie miękkie chłopaki). Redzi po prostu marketingowo czekali na GA.

Mam tylko nadzieję, że ten czas oczekiwania zostanie jakoś fajnie wypełniony, ale czymś innym niż ciągłym soon...
Może jakieś dzienniki, wywiady...
Kiedy sklep?

Jeszcze raz chłopaki jestem z Wami, trzymajcie się i zróbcie Wieśka naszych marzeń :D

ale jak w maju dacie d...... :fury:

Kolejny idiotyzm, pierwotna data premiery miała być jeszcze w tym roku, przesunięto na luty. Teraz przesuwają na maj 2015. Zaczynam wątpić w CD red i ich podejście, "wszystkie wersje będą równe" i tutaj dodatek na xbox, całość produkcji przesunięta o 6 miesięcy, za to czasu na trailery i promocję mają aż za dużo. Szczerze to jestem wielce rozczarowany, bo z poprzednimi tytułami nie było takich obsuw w czasie, zamiast zabrać się za główny projekt to bawią się w adventure game, battle arena i inne o wiele mniej istotne rzeczy. Może jak spadną im akcję, albo spadnie sprzedaż to się obudzą, tylko tym razem z ręką w nocniku.
Widać nigdy nie czekałeś na tym forum na poprzednie wersje Wiedźmina, ich Edycje Rozszerzone, Djinniego, Redkita czy DuelMaila, przecież zawsze tak było, tradycja zobowiązuje :whistle:

Właściwie maj 2015 to jest ostatni dogodny termin:
-Nowy rok fiskalny 2015, trudno 2014 zamknie się na minusie, odbije sobie spółka w kolejnym.
-Niema tłoku wydawniczego więc spoko
-Tuż przed E3 więc w maju premiera Wiedźmin 3 a w czerwcu uderzenie CP

6-ciu REDÓW w wątku....half-life 3 potwierdzony i premiera wróciła na październik 2014 :)

A tak serio to naprawdę liczę na trochę więcej kontaktu ze strony Marcina i ferajny. Więcej powiedzieć nie mogą, bo źle to wpłynie na akcjonariuszy? spoko, ale niech to napiszą sami :)

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    9.8 KB · Views: 32
Niech zrobią w te 3 miesiące system spania i jedzenia, ciemniejszą noc, poprawią grafikę i ogarną znaki - odkryłem dlaczego ta obsuwa :D.

O nieee! część osób teraz popełni samobójstwo! Bo ileż można czekać! Przecież Wiedźmin to coś jak woda czy jedzenie bez niego nie da się żyć!
Boże ludzie...dajcie sobie spokój. Wyjdzie to wyjdzie. Lepiej poczekać niż męczyć się 3 miesiące z łataniem gry. Mnie tam tylko interesują płatności za EK. Ale pewnie też się przesuną znając życie.

Drodzy Redzi!

Tylko proszę nie zwalniać prac. Pokażcie jak się pracuję w Polsce, często na 2 etaty( jak ja po 16h dziennie eh jak żyć ?)
Ludzi od mechniki rozwoju postaci i alchemii i inteligencji potworów proszę ładnie pogonić by sprostali wymaganiom graczy, który oczekują na prawdę trudnej rozgrywki, Bez żadnych uproszczeń jak samoodnawialne się mikstury, czy reset umiejętności kiedy się chce. Potraktujcie proszę hardkorowych graczy również na poważnie, bo są oni takimi samymi klientami jak gracze casualowi.

PS. Może jedzenie i picie nawet się w grze pojawi dzięki temu :p z jaką własną sensowną mechaniką, która wspiera w jakimś stopniu alchemię, panowie od rozgrywki proszę wziąc swoją pracę do serca i wykonać ją porządnie jak na czołowego cRPG przystało. Kiedyś na prawdę robiono świetne RPGi, Bierzcie przykłąd ze sprawdzonych rozwiązań z W1 i udoskonalcie ją na miarę Dzikiego Gonu.

Pozdrawiam i owocnej i intensywnej pracy życzę

Top Bottom