Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1323
  • 1324
  • 1325
  • 1326
  • 1327
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1325 of 1477

Go to page

Next Last
Rustine

Rustine

Mentor
#26,481
Apr 26, 2015
KoenStrass said:
A czy konieczna jest też wnikliwa analiza każdego elementu gry? Rozumiem potrzebę akademickiej dyskusji, jednakże widzę też, że tutaj jest więcej krytyki, czasem naprawdę małostkowej, niż pochwał :)
Click to expand...
Wystarczy wejść w jakikolwiek temat z nowym gameplayem i zobaczyć euforię ludzi. Naprawdę mamy tylko rzucać pochwalne epitety i wegetować tutaj, rozmawiając: "o, jakie ładne", "o, to też"?

• RED Point
Reactions: Sentak and Kuboniusz
D

dexter2

Rookie
#26,482
Apr 26, 2015
dani168 said:
Wygląda jakby było robione w pośpiechu.
Click to expand...
Zupełnie nietrafiona krytyka. Takie zarzuty można by mieć do menu niefunkcjonalnego. Tutaj masz po prostu inną koncepcję artystyczną i tyle.

Zawsze będą głosy, że się komuś coś nie podoba, bo jeszcze nie było tak, żeby każdemu dogodzić, szczególnie w kwestiach estetyki. Niemniej jednak czytanie w wątku ciągłych narzekań jest ekstremalnie męczące, więc zamiast tego wolę zwrócić uwagę ludziom, aby na pewne kwestie spojrzeli inaczej i spróbowali zrozumieć taki a nie inny wygląd pewnych elementów.

Last edited: Apr 26, 2015
  • RED Point
Reactions: Mateoko
J

Jack_is_Back1

Rookie
#26,483
Apr 26, 2015
Troche szkoda. Liczyłem na jakies ładne szkice potworów z opisem w stylu Physiologusa

K

KoenStrass

Senior user
#26,484
Apr 26, 2015
A czy gdziekolwiek tutaj jest wegetacja? I czy naprawdę świat jest zero-jedynkowy? Nie. Większość tematów tutaj zawiera w większości krytykę - czasem uzasadnioną, czasem wydumaną, czasem względem swojego "widzimisię", ale zazwyczaj krytykę. Czasem ludzie się cieszą - ale co z w tym złego? Mają dyskutować nad tym, czy mogą się cieszyć z dobrze wykonanych elementów gry?

Nie przesadzaj, że macie tutaj wegetować i tylko chwalić - jednakże naprawdę niektórzy naginają zasadę dobrego smaku, jeśli chodzi o krytykę, która czasem jest po prostu "no, ja bym to w sumie zrobił tak, więc mi się nie podoba".

• RED Point
Reactions: freya1410, Crushon, Jonek52 and 3 others
D

dexter2

Rookie
#26,485
Apr 26, 2015
^^ Dokładnie. Granica dobrego smaku. To jest koncept, którego duża część forumowiczów zdaje się nie pojmować.

A

AndersonSilva

Rookie
#26,486
Apr 26, 2015
Dla mnie jak na razie najlepszy ten z jedynki. Ten z trójki szału nie robi, ale nie jest też taki zły i nie przeszkadza, po prostu...jest.

K

KoenStrass

Senior user
#26,487
Apr 26, 2015
Cóż, lepiej, niż by go nie było, prawda? :D Jest funkcjonalny. Jest minimalistyczny. Jest gotowy do użytku - to jest najważniejsze. Reszta dojdzie z czasem.

C

ceadmil

Forum veteran
#26,488
Apr 26, 2015
Coś w tym jest, w W1 przeczytałem każdą książkę, w W2 nie wiem czy chociaż jedną. Również wolałbym wersję stylizowaną niż taką minimalistyczną, bo książki czy listy wyglądają jakby były kierowne do gracza, a nie do Geralta.

• RED Point
Reactions: Daniel_Abatemarco
A

AndersonSilva

Rookie
#26,489
Apr 26, 2015
KoenStrass said:
Cóż, lepiej, niż by go nie było, prawda? :D Jest funkcjonalny. Jest minimalistyczny. Jest gotowy do użytku - to jest najważniejsze. Reszta dojdzie z czasem.
Click to expand...
Spoko, ja tam za wiele nie wymagam, a do tego po chwili się zapewne przyzwyczaję. Wolę ten czarny, niż pomarańczowy z dwójki.

• RED Point
Reactions: Mengaard
D

dexter2

Rookie
#26,490
Apr 26, 2015
ceadmil said:
Coś w tym jest, w W1 przeczytałem każdą książkę, w W2 nie wiem czy chociaż jedną. Również wolałbym wersję stylizowaną niż taką minimalistyczną, bo książki czy listy wyglądają jakby były kierowne do gracza, a nie do Geralta.
Click to expand...
A ja nie czytałem żadnej, wszystko przeglądałem w dziennikach/bestiariuszach. Bo czytanie samych książek było niewygodne i tyle. Funkcjonalność to podstawa.

Szincza

Szincza

Moderator
#26,491
Apr 26, 2015
Jako zwolennik minimalizmu do GUI nic nie mam, preferuję też ciemne barwy nad, choćby i stylizowaną, oczojebność.
Rozumiem natomiast, czemu może się nie podobać. Dobrze by było, żeby odpowiednie pliki były otwarte do ewentualnych modyfikacji. Wtedy nie będzie problemu.

• RED Point
Reactions: Kuboniusz and Esterhazy
K

Kuboniusz

Rookie
#26,492
Apr 26, 2015
ceadmil said:
Click to expand...
W W1 nie było to o wiele lepiej wykonane. Ot, zielone (ble!) tło z tekstem i jakiś pomarańczowy dym po lewej.

Swooneb

Swooneb

Mentor
#26,493
Apr 26, 2015
Ogólnie menu mi się podoba, ale rzeczywiście książka mogłaby wyglądać trochę inaczej. Tylko jak to ładnie pogodzić hmmm... Chociaż pewnie się przyzwyczaję szybko, dla mnie najważniejsze że w końcu nie muszę szukać po omacku statystyk postaci po zmianie broni. No i ogólnie rozłożenie siatki, miejsce ekwipunku są fajnie rozmieszczone, ten Geralt po prawej stronie też fajny.

C

ceadmil

Forum veteran
#26,494
Apr 26, 2015
Ogólnie rzadko chwale Skyrim, ale trzeba oddać, że tam książki wyglądały jak książki. Nawet takie ze stronami a nie jeden pergamin. Dla mnie to by było idealne rozwiązanie.

• RED Point
Reactions: Pandozaur, Koreon, Solan7 and 2 others
C

Chino_EKSEL

Rookie
#26,495
Apr 27, 2015

Michaxx

Michaxx

Mentor
#26,496
Apr 27, 2015
@Chino_EKSEL : Czemu te screeny mają służyć? 2 w spoilerze są już od wczoraj w linkach. Ten z młynem chyba już od 2 miesięcy był zachwalany i jarający wszystkich..

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#26,497
Apr 27, 2015
Michaxx said:
Czemu te screeny mają służyć?
Click to expand...
On chyba sugeruje, że te obrazki opowiadają pewną historyjkę, że Geralt właśnie idzie do tej chaty, że tam spotyka ją i tam znajduje tą książkę :)

B

Blashix

Senior user
#26,498
Apr 27, 2015
Do premiery pozostało...
21d 11g 8m 30s ^^

• RED Point
Reactions: Vortaluuu
V

Vortaluuu

Rookie
#26,499
Apr 27, 2015
U Rocka, dziś o 16 będzie jego gameplay z rozgrywki, zapraszam sobie zobaczyć.

Solan7

Solan7

Forum veteran
#26,500
Apr 27, 2015
Vortaluuu said:
U Rocka, dziś o 16 będzie jego gameplay z rozgrywki,
Click to expand...
Naprawdę?!
:wat:

• RED Point
Reactions: warzoch
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1323
  • 1324
  • 1325
  • 1326
  • 1327
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1325 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.