Jeszcze nowsza wersja mapy, w większej rozdzielczości i z zaznaczonymi paroma punktami widocznymi w gejmplejach 
Full rozmiar: http://i.imgur.com/ODom3Gl.jpg
Biorąc pod uwagę te punkty mapa nie wydaje już się tak strasznie ogromna (jak i sam Novigrad), choć nadal jest spora i nie widzimy na pewno jej w całej okazałości.
A Oxenfurtu nadal nigdzie nie widzę, bo ta wyspa to na 90% jest właśnie Biały Most (w grze jest na pewno, bo mamy concept art). Teraz tylko szukać na tej mapie kolejnych znanych punktów z screenów / trailerów / gameplay'ów
Tak czy owak mniej więcej to będzie te miejsce które zaznaczyłem, bo knajpa jest zaraz obok muru i mostu z tabliczką szybkiej podróży

Biorąc pod uwagę te punkty mapa nie wydaje już się tak strasznie ogromna (jak i sam Novigrad), choć nadal jest spora i nie widzimy na pewno jej w całej okazałości.
A Oxenfurtu nadal nigdzie nie widzę, bo ta wyspa to na 90% jest właśnie Biały Most (w grze jest na pewno, bo mamy concept art). Teraz tylko szukać na tej mapie kolejnych znanych punktów z screenów / trailerów / gameplay'ów
Wydaje mi się że pokonał, tuż przed karczmą jest mała rzeczka. Prawdopodobnie to jest właśnie ta odnoga co widać na mapie... Chociaż mogę się mylićŹle umieściłeś karczmę z Dijkstrą, Geralt nie pokonał mostu i nie wjechał na drugą wyspę.
Last edited by a moderator: