Wybaczcie niewiedze, ale wipe planowany jest przed patchem 06.02 czy może w jeszcze innym terminie?
Marcin_Momot;n7650720 said:Yes. This will happen during the transition between closed and open beta. Not during the Nilfgaard release.
komensal;n7651410 said:PacyfistaX W innym terminie.
Dodelow;n7648720 said:Duckingman Ja akurat gram w podobnych godzinach tj. 17-19 i dotychczas nie szukało mi długo przeciwników, chociaż wczoraj miałem sytuacje, że szukało mi oponenta dłużej - powyżej minuty. Próbowałem anulować wyszukiwanie, ale nie podziałało (czytałem, że tak się dzieje kiedy znajdzie nam przeciwnika, ale jeszcze o tym nie wiemy), postanowiłem wyłączy grę, bo nic się nie ruszyło w kwestii znalezienia oponenta. Wydaje mi się, że w związku z tym dłuższym szukaniem przeciwnika był jakiś błąd, ponieważ wcześniej przeciwników szukało mi maksymalnie 15 sekund. Ale szybciej szuka na niskich poziomach (mam poziom 7), bo gracze jak już mogą grać ranking to grają ranking, nie wszyscy, ale jednak to jest chyba większość.
PS. Gram w trybie potyczki.
Dariusz77;n7649700 said:W sumie to się mniej więcej tego spodziewałem. Reset będzie całkowity, przy czym zostawią nam Geralta promocyjnego (bo nie wiem czy ktoś dostał jeszcze coś bonusowego.
Marat87;n7652630 said:To już zależy od podejścia, dla innych motywacja pewnie wzrosła, bo im więcej poziomów i rang wbiją, tym więcej beczek dostaną po resecie, a co za tym idzie, będą bliżej zebrania całej kolekcji
Duckingman;n7654030 said:Były jeszcze 2 beczki. Jedna na starcie jako podziękowanie za przystąpienie do bety (czyli w sumie był dwie na start bo jedną dostawało się również z samouczka) i druga po 1 patchu. Co ciekawe z kolejnymi patchami już beczek nie dawali, a szkoda bo to było miłe podziękowanie za poświęcony Gwintowi czas.
Dariusz77;n7659380 said:A o tym zapomniałem. W sumie tą beczkę za samouczek to raczej nie wliczamy, bo i tak ją zdobędziemy jeszcze raz za samouczek. Za to jestem ciekaw czy ta beczka "na start" przejdzie (czysta ciekawość, nie mylić z pazernością).
Duckingman;n7661380 said:No właśnie jej nie liczyłem. Jako podziękowanie dla betatesterów były dwie. Jedna na start i druga wraz z pierwszym patchem. Tej za samouczek nie liczyłem i wspomniałem ją tylko dlatego, żeby ktoś nie pomyślał, że się pomyliłem podając tą jedną na start.
Druhboruh;n7661640 said:A beczka którą dostawało się razem z wiedźminem jedynką? To tez był prezent ?
Dariusz77;n7661800 said:W każdym bądź razie dla mnie jedna czy dwie beczki w ta czy w tamtą stronę nie robią jakiejś tam różnicy skoro po resecie na start otworzę około 120 wlasnych beczek plus bonusowe kilkadziesiąt od REDsów (podejrzewam, że razem się uzbiera mi się może ze 160-170 beczek do otworzenia na start)