Mógłby mi ktoś pomóc? otóż, chciałem sie zapytać, czy jest możliwość, aby świat W3 od pierwszych minut wyglądał inaczej. Mam na myśli czy wybory z W2 mają znamienity wpływ na wygląd świata w W3 czy jednak nie, otóż w W2 wybrałem Iorwetha i uratowanie Saskii, i jak wiecie to oczywiście doprowadziło do zaborów temerii oraz rzezi magów/nieludzi/odmieńców. I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE!! zaczynając W3 widzę, wyniszczony wojną kraj/zaborami itp. oraz ludzie nienawidzą wszelkich odmieńców. Czy jest szansa, aby obraz świata był z goła inny, żeby np. ludzie nie pałali taką nienawiścią do odmieńców? Z tego co pamiętam jeśli wybrało się ścieżkę Roche'a i uratowało Anais to można było doprowadzić aby została królową, dzięki czemu Temeria nie rozpadła się, miała własną królową i dalej była niepodległa i podobno sprawiedliwe rządzona.... Czy moze wtedy opierają się najazdowi Nilfgaardu? i np. w Wiedźminie 3 zobaczylibyśmy w pierwszych godzinach gry, niepodległą Temerię? Z mniejszą nienawiścią do odmieńców? Czy swiat jednak będzie taki sam, zniszczona temeria itp itd.