Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

[SPOILERY] Postacie występujące w Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
  • 1
  • 2
  • 3
Next
1 of 3

Go to page

Next Last
F

Falandar

Rookie
May 19, 2015
[SPOILERY] Postacie występujące w Wiedźmin 3: Dziki Gon

Przeglądałem sobie artbooka i zobaczcie, kogo znalazłem ;)

View attachment 14484

Na początek prosiłbym o zawieranie informacji o postaciach w spoilery. Później można już zluzować.

Attachments

• DSC_0011.jpg
    DSC_0011.jpg
    395.2 KB Views: 23
Last edited: May 19, 2015
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
May 19, 2015
Tylko, że zamykanie w spoilerze 'gołego' linka nie ma sensu :p Zmień tagi na img albo usuń spoiler ;)

F

Falandar

Rookie
May 19, 2015
Mój błąd - obrazek okazał się za duży :p

P

paku93

Rookie
May 19, 2015
To było chyba wiadome że się pojawi, ciekaw jestem tylko czy:
walkę z nim będzie prowadzić Geralt, czy Ciri, chociaż obstawiam Gerwanta, Ciri pewnie zabije Eredina

C

Cisek.107

Rookie
May 19, 2015
paku93 said:
To było chyba wiadome że się pojawi, ciekaw jestem tylko czy:
walkę z nim będzie prowadzić Geralt, czy Ciri, chociaż obstawiam Gerwanta, Ciri pewnie zabije Eredina
Click to expand...
A co jeśli ci powiem że on będzie:
pomagać Geraltowi i Ciri

P

paku93

Rookie
May 19, 2015
Cisek.107 said:
A co jeśli ci powiem że on będzie:
pomagać Geraltowi i Ciri
Click to expand...
To trochę szkoda, mam nadzieje że mimo, będzie opcja jego zabicia, strasznie mnie irytował w sadze, szczególnie podczas rozmowy z Geraltem w jaskini pod Gorgoną

M

maritimus

Forum veteran
May 19, 2015
Polecam ponowne zerkanie na tablicę ogłoszeń w Białym Sadzie - odnawia się po loadzie lub fast travel. Nowych questów niestety nie ma, ale pojawiają się różne ogłoszenia i komunikaty (część się powtarza). M.in. można spotkać szerszą wzmiankę o pewnej postaci z W2, wśród niektórych graczy bardzo lubianej.

Q

Qyzu_

Rookie
May 20, 2015
maritimus said:
Polecam ponowne zerkanie na tablicę ogłoszeń w Białym Sadzie - odnawia się po loadzie lub fast travel. Nowych questów niestety nie ma, ale pojawiają się różne ogłoszenia i komunikaty (część się powtarza). M.in. można spotkać szerszą wzmiankę o pewnej postaci z W2, wśród niektórych graczy bardzo lubianej.
Click to expand...
Też to zauważyłem, nie tylko w Białym Sadzie. Jednak szybko mi zachwyt przeszedł głównie z takiego powodu, że mimo iż jest np. napisane, że ktośtam może nauczyć nilfgardzkiego, albo może coś innego chcieć to się okazuje, że i tak nie ma nikogo z kim można by o tym ogłoszeniu porozmawiać, więc to jest tylko taka atrapa, wydłużająca czas gry. No i kolejny problem, że nie można rozmawiać z NPC'ami o questach z tablicy ogłoszeń, zanim się tę tablicę odwiedzi biorąc kartki. No i w ogóle bardzo mało jest NPCów z którymi można rozmawiać. To nie byłby problem, gdyby te ogłoszenia były czymś więcej niż atrapą, a tak to niestety zawód.

M

maritimus

Forum veteran
May 20, 2015
Qyzu' said:
Też to zauważyłem, nie tylko w Białym Sadzie. Jednak szybko mi zachwyt przeszedł głównie z takiego powodu, że mimo iż jest np. napisane, że ktośtam może nauczyć nilfgardzkiego, albo może coś innego chcieć to się okazuje, że i tak nie ma nikogo z kim można by o tym ogłoszeniu porozmawiać
Click to expand...
Bo to ma głównie dodawać klimatu, mówić więcej o świecie - tak jak podsłuchane rozmowy. Z którymi akurat mam pewno "ale" - czasem dwie się załączają obok siebie, i nie idzie wtedy zrozumieć żadnej. Przydałby się albo jakiś mechanizm, który to blokowałby - albo nawet lepiej, otwieralny log ostatnich wydarzeń uwzględniający takie rozmowy.

Qyzu' said:
No i w ogóle bardzo mało jest NPCów z którymi można rozmawiać.
Click to expand...
Z drugiej strony, jak można - to masz pełny dubbing i zazwyczaj dobrze wykonaną scenę rozmowy. Fakt, że trochę brakuje możliwości pogadania ze zwykłymi przechodniami jak w "jedynce".

Q

Qyzu_

Rookie
May 20, 2015
maritimus said:
Bo to ma głównie dodawać klimatu, mówić więcej o świecie - tak jak podsłuchane rozmowy.
Click to expand...
Rozumiem, ale niektóre ogłoszenia są bardzo mylące, bo chocażby to o możliwości nauczenia się nilfgardzkiego. Aż korci, żeby pójść i zobaczyć co mnie ktoś może nauczyć, a się okazuje, że czegoś takiego w ogóle nie ma. To trochę zniechęca, zwłaszcza jak na początku szukałem jakiś ludzi do zagadania we wsi, a dało się podagać tylko z Vesemirem, kowalem i karczmarką. Trochę mało.

F

Falandar

Rookie
May 20, 2015
Tak samo w jednym z ogłoszeń jest mowa o Odrinie.

BTW orientuje się ktoś, czy naszą kochaną zielarkę z Białego Sadu można wychędożyć? :p

P

Psyhe

Forum veteran
May 20, 2015
Falandar said:
Tak samo w jednym z ogłoszeń jest mowa o Odrinie.

BTW orientuje się ktoś, czy naszą kochaną zielarkę z Białego Sadu można wychędożyć? :p
Click to expand...
Chyba w W3 nie ma już takiego "przypadkowego" chędożenia ;)

Ja chciałbym spotkać Shani mam jakiś sentyment do niej.

S

Szowek

Forum regular
May 20, 2015
A wie ktoś gdzie jest
Letho?

T

TerraRanta

Rookie
May 21, 2015
Wiadomo coś o Iorvecie? Baaardzo bym się zawiódł, gdyby go nie było...

D

DonMajorro

Senior user
May 21, 2015
Szowek said:
A wie ktoś gdzie jest
Letho?
Click to expand...

Zakładając oczywiście, że wybrałeś opcję "oszczędzenia" go, to spotykasz go w
Velen. Nie pamiętam w której dokładnie wiosce, ale bierzesz zadanie z tablicy ogłoszeń, odnośnie oczyszczenia folwarku dla jakieś babci.
Tam go spotkasz, i możesz razem z nim wykonać questa.

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
May 21, 2015
Ech, już się ucieszyłam w rozmowie z przebierańcem, że zobaczymy
Kalksteina, a tu się okazuje, że go na stosie spalili. Ale przykro mi się zrobiło.

F

Falandar

Rookie
May 21, 2015
Tak swoją drogą. Zastawia mnie pewna rzecz.

Czy Avallac'h jest po naszej stronie, czy Dzikiego Gonu. W queście z Keirą Metz wyraźnie było widać, że Gon musiał walczyć z jego strażnikami, a wskazówki zostawił dla Ciri. Nie jest jeszcze powiedziane, że to on, ale jestem tego pewien na 99%. Jest o interesujące o tyle, że w książkach przecież był po stronie Aen Elle.

S

__Saskia__

Senior user
May 21, 2015
@Falandar
A mi się właśnie zawsze wydawało, że on i Auberon są pionkami. Auberon w pewien sposób był zmuszany do współżycia z Ciri po to żeby urodziła tego bachorka, gdyby Avallac'h był faktycznie 100% po stronie Aen Elle zabrałby ją do laboratorium ( o którym mówił Auberon ) i zrobił co do niego należy, krzywdząc przy tym Ciri. W książce zresztą starał się znaleźć jakieś inne rozwiązanie te perfumy i choćby to, że rozmawiał z dziewczyną, jakoś nie specjalnie mu się śpieszyło w porównaniu do Eredina. Może się okazać, że albo będzie nam pomagać do końca, albo będzie jakiś czas żeby zdobyć nasze zaufanie, a potem zrobi nas w bambuko. W końcu Ciri jest rzekomo podobna do Lary ...sądzę, że i to redzi mogli wykorzystać na naszą korzyść :p A ten facet.. to faktycznie może być on, bo za dużo gadał o jaskółce, kelpie itd i jeszcze ta maska.. nie noo to on xD

F

Falandar

Rookie
May 21, 2015
@__Saskia__

Na 100% on. Na arcie z ładowania ma dokładnie taki sam amulet jak w Artbooku. Zobaczymy jak to się rozwinie. W końcu Geralt na pewno gościa pamięta. Wystarczy tylko, że zobaczy go bez maski.

dani168

dani168

Mentor
May 21, 2015
Ej no powie wreszcie ktoś z łaski swojej, czy w W3 jest
Iorveth

• RED Point
Reactions: TerraRanta
  • 1
  • 2
  • 3
Next
1 of 3

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.