Podczas instalacji moda wyświetla Ci się okienko, w którym masz do wyboru rodzaj instalacji. Są trzy główne opcje (instalacja na Edycji Rozszerzonej, instalacja dla FCR i instalacja dla Flash Moda). Zależnie od tego jakie inne masz mody zaznaczasz "ptaszkiem" jedną z opcji. Pod każdą z nich jest jeszcze pole żeby zaznaczyć "Instaluj pochwy dla NPC (wymaga mocnego sprzętu)" - jeśli tego pola nie zaznaczysz to pochwy będzie miał tylko Geralt.Psyhe said:Coś jest nie do końca dla mnie jasne ,gdzie jest ta zaleca opcja z pochwami tylko dla Geralta ?
No z 1-erwszej strony bodajże 1.0.0.4Morgomir said:A którą masz wersje moda ?
:hmmm:Morgomir said:Pod każdą z nich jest jeszcze pole żeby zaznaczyć "Instaluj pochwy dla NPC (wymaga mocnego sprzętu)" - jeśli tego pola nie zaznaczysz to pochwy będzie miał tylko Geralt.
Można także spróbowac użyc wyszukaj.Flash said:Dziwi mnie, że tak dużo osób nie korzysta z panelu sterowania Windowsa. Opcja Dodaj/usuń programy...
Używam, ale jakoś mi to do głowy nie przyszło. No w sumie fakt, bo się to normalnie instalowało. DObra mniejsza.Dzięki! :]Flash said:Dziwi mnie, że tak dużo osób nie korzysta z panelu sterowania Windowsa. Opcja Dodaj/usuń programy...
"Nie oceniaj książki po okładce"... pochwa fajna a w środu zardzewiały prętMadYarpen said:...tylko nie rozumiem czemu jakiś stary miecz znaleziony w kaer morhen ma tak błyszczącą pochwę :hmmm:
Wyżuć miecz.DarthMetal said:Tak brawo. Tyle, że nie wiem jak u was, ale u mnie po zainstalowaniu moda, Geralt cały czas chodzi po pochwie ;P Tzn. miecz w pochwie jest, ale jeszcze jedna jest cały czas przy jego stopach ;/