Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3: Dziki Gon

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1187
  • 1188
  • 1189
  • 1190
  • 1191
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1189 of 1477

Go to page

Next Last
S

seba612

Rookie
#23,761
Feb 27, 2015
Światek said:
Natomiast seks? W (IMO) W1 było to rozwiązane okropne i beznadziejne. Czysty "maczyzm". W 2 było lepiej, a z tego co zostało napisane o W3 ma być jeszcze lepiej, więc może będzie znośnie.
Click to expand...
Rustine said:
Myślałem akurat o elfce uratowanej z pożaru .
Click to expand...
Po obejrzeniu Skazani na Shawshank doszedłem do wniosku, że zarówno scen seksu jak i pożaru być nie powinno.

Rustine

Rustine

Mentor
#23,762
Feb 27, 2015
Światek said:
No to tu akurat na Iorweth way of life dostajesz w nagrodę za figle-migle skrót do kamieniołomów.
Click to expand...
Może to miało być jakaś nagroda za wykorzystywanie każdej szansy otrzymanej od losu.

Szincza

Szincza

Moderator
#23,763
Feb 27, 2015
Rustine said:
Myślałem akurat o elfce uratowanej z pożaru
Click to expand...
Uratuj dziewczynę z pożaru, będziesz wiedział jak to jest.

Trust me, I'm a paramedic.

• RED Point
Reactions: eustachy_j23, Koreon, Rustine and 1 other person
S

Swiatek

Forum veteran
#23,764
Feb 27, 2015
proksimslav said:
Po obejrzeniu Skazani na Shawshank doszedłem do wniosku, że zarówno scen seksu jak i pożaru być nie powinno.
Click to expand...
Powyżej pewnego wieku a może poniżej pewnego poziomu testosteronu seks w grach odbiera się jako element powiązania ich realiów z realiami rzeczywistego życia.
Gry typu W3 jakoś muszą nawiązywać do realiów uniwersum, w którym umieszczono ich akcję, a saga zawierała seksu dosyć trochę.
Oczywiście producenci używają go także jako wabika. Moim zdaniem słusznie - bo wabi zainteresowaną klientelę. Niezainteresowana lub słabo zainteresowana kupi z innych powodów.

Last edited: Feb 27, 2015
S

seba612

Rookie
#23,765
Feb 27, 2015
Światek said:
Powyżej pewnego wieku a może poniżej pewnego poziomu testosteronu seks w grach odbiera się jako element powiązania ich realiów z realiami rzeczywistego życia.
Gry typu W3 jakoś muszą nawiązywać do realiów uniwersum, w którym umieszczono ich akcję, a saga zawierała seksu dosyć trochę.
Oczywiście producenci używają go także jako wabika. Moim zdaniem słusznie - bo wabi zainteresowaną klientelę. Niezainteresowana lub słabo zainteresowana kupi z innych powodów.
Click to expand...
Ale czy wobec tego Geralt powinien chodzić w sukienkach? Wydaje mi się, że nie.

S

Swiatek

Forum veteran
#23,766
Feb 27, 2015
proksimslav said:
Ale czy wobec tego Geralt powinien chodzić w sukienkach? Wydaje mi się, że nie.
Click to expand...
Spytaj gościa czy lubi. Gdzie nie gdzie coś na kształt kiecki nosi. Świńtuszek-genderuszek.

S

seba612

Rookie
#23,767
Feb 27, 2015
Słuszna teza, jednak alkohol pasuje do Wiedźmina zdecydowanie.

K

Koreon

Rookie
#23,768
Feb 28, 2015
Rustine ma dużo racji, moim ulubionym momentem do obśmiewania w W1 było oddanie umierającej z głodu elfce kawałka chleba, co skutkowało jakimś porąbanym ciągiem logicznym, który od jałmużny po kłótnie prowadził nas wprost do seksu. To było takie abstrakcyjne, że zastanawiałem się czy to nie był jakiś dowcip ze strony twórców.

Poza tym: Tanie te elfki jeżeli oddają się za kawałek chleba :troll:

• RED Point
Reactions: shie.231
D

DarthasBinar

Senior user
#23,769
Feb 28, 2015
Nie pogardziłbym taką elfką....

M

mitek24

Rookie
#23,770
Feb 28, 2015
Witam wklejam link ciekawy news Regisa w , którym opisuje dlaczego tak bardzo spodobał mu się wiedźmin 3 jest trochę tego do poczytania , ale warto bardzo przyjemnie się czyta ;) http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1149-dlaczego-tak-bardzo-spodobal-mi-sie-wiedzmin-3-subiektywnym-okiem-05.html.Jak tak czytałem to co napisał autor to i ja tak szczerze i od serca chcę coś napisać..Wiedźmin to nie jest tylko gra to jest coś więcej , to jest część naszego życia , naszej duszy.. Jak przeczytałeś książki , udało ci się przejść pierwsze dwie części to utożsamiasz się z grą czujesz , że ty jesteś na miejscu Geralta . Kochasz , przeżywasz , boisz się , żałujesz bo ta gra to ty , to ty jesteś wiedźminem i ty zdecydujesz kogo pokochasz i jak zakończysz swoją przygodę .

Last edited: Feb 28, 2015
  • RED Point
Reactions: Ximord aka Kordis, Vortaluuu and Hostile
zi3lona

zi3lona

Moderator
#23,771
Feb 28, 2015
Może jednak koledzy @Zawiszay i @VRTL schowają szyderę do kieszeni i skupią się na temacie.

V

Vortaluuu

Rookie
#23,772
Feb 28, 2015
to co napisałem było na temat.

• RED Point
Reactions: dooot
''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#23,773
Feb 28, 2015
W jaki dzień w3 będzie na tej imprezie w przyszłym tygodniu?

• RED Point
Reactions: Ant15tarrr
eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
#23,774
Feb 28, 2015
daniel0224 said:
Można wiedzieć, co było tym spojlerem? Bo nie przypominam sobie żadnego..
Click to expand...
Swooneb udzielił prawidłowej odpowiedzi i tym samy nie wygrał niczego. No, niech będzie, że redpointa.

A tych regat to mi jednak szkoda, opcjonalnych aktywności w grze z otwartym światem nigdy za dużo, za to bardzo łatwo jest je nie doszacować. No nic od czego dlc, a może nawet dodatek z prawdziwego zdarzenia, a w tym nowe mini-gry jak regaty i kościany poker.

Shavod

Shavod

Wordrunner
#23,775
Feb 28, 2015
Ktoś pytał Damiena Monniera o te regaty. Powiedział, że ich poziom nie był zadowalający, pracy przed nimi nadal sporo, a premiera coraz bliżej. Dlatego musiały wylecieć, ale obiecywał, że postarają się je doszlifować i dodać za darmo już po premierze.

• RED Point
Reactions: bezi663, eustachy_j23, Ximord aka Kordis and 1 other person
D

daniel0224

Rookie
#23,776
Feb 28, 2015
eustachy_J23 said:
Swooneb udzielił prawidłowej odpowiedzi i tym samy nie wygrał niczego. No, niech będzie, że redpointa.
Click to expand...
A czy była mowa o nagrodzie za udzielenie poprawnej odpowiedzi? No ale niech będzie, Swooneb, oprócz mej dozgonnej wdzięczności wygrałeś właśnie pralkę na raty, firmy "ZróbToSam", prosimy o owacje! ;)

Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
#23,777
Mar 2, 2015
dani1234 said:
http://forums.cdprojektred.com/threads/890-Wiedźmin-3-Dziki-Gon?p=1528749&viewfull=1#post1528749
View attachment 10772
Wydaje mi się, że dosyć jasno wypowiedział się w tej kwestii. Ale co mi szkodzi zapytać ;) @Marcin Momot Czy pływanie łodzią nadal jest w grze?
Click to expand...
Pływanie łodzią jest jak najbardziej. Nie ma natomiast wyścigów morskich.

---------- Updated at 12:55 PM ----------

selethen said:
Batman to tak rozpoznawalna marka, że gra naprawdę nie potrzebuje żadnego gameplay'u, żeby się świetnie sprzedać. Wystarczy jakiś trailer live-action lub CGI i ludzie rzucą się do sklepów, bo Batman jest znany i lubiany, tyle w temacie.

Wiedźmin natomiast musi walczyć o graczy casualowych, którzy nie zaglądają na strony z grami poprzez reklamy np. w telewizji, ale musi również zawalczyć o "hardcore players", którzy regularnie odwiedzają strony z grami/oglądają gameplay'e itd.

Dlatego Wiedźmin potrzebuje takiego natężenia materiałów jak Dying Light, które 2-3 miesiące przed premierą sypało zwiastunami/gameplay'ami i screenshotami praktycznie w każdym tygodniu. Jak widać opłacało się, bo gra sprzedaje się świetnie.

@Marcin Momot Zobaczymy jakieś nowe materiały z Wiedźmina na PAX :) ?
Kiedy rozpoczęcie 'agresywnej' kampanii reklamowej ?
Click to expand...
Na dniach podamy więcej informacji na temat naszej obecności na PAX East. Jako hint dodam, że trochę będzie się działo;)

• RED Point
Reactions: Wroobelek, Dumaz, Kormoran_Czarny and 24 others
K

Kuboniusz

Rookie
#23,778
Mar 2, 2015
@Marcin Momot Orientujesz się może czy z panelu na GDC będzie jakiś livestream, albo materiał na YT?

Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
#23,779
Mar 2, 2015
Kuboniusz said:
@Marcin Momot Orientujesz się może czy z panelu na GDC będzie jakiś livestream, albo materiał na YT?
Click to expand...
Nie mam pojęcia ale patrząc na historię, to raczej nie. Jeśli będą to pewnie tylko po stronie GDC (GDC Vault, itp.).

• RED Point
Reactions: Blashix
''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#23,780
Mar 2, 2015
@Marcin Momot To super wiadomość, tylko mam nadzieję, że w poniedziałek nie przesuniecie premiery.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1187
  • 1188
  • 1189
  • 1190
  • 1191
  • …

Go to page

• 1477
Next
First Prev 1189 of 1477

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.