Tylko te podstawowe, które za wiele nie robią. Specjalne (np. te wywołujące krwawienie, ogłuszające) będą ograniczone.bełty do kuszy są nieskończone?
serio xD
Tylko te podstawowe, które za wiele nie robią. Specjalne (np. te wywołujące krwawienie, ogłuszające) będą ograniczone.bełty do kuszy są nieskończone?
serio xD
Niekoniecznie. Ale ważne jest to, że ostateczne zdanie w danej kwestii powinni mieć ludzie posiadający dane kompetencje. Bo jeśli sytuacja wygląda tak, że jakiś random rzuca potencjalnie fajny pomysł, który tak naprawdę jest fatalny a pomysł jest demokratycznie przegłosowywany 90% do 10% z czego te 10% to osoby znające się na rzeczy to już jest niedobrzeI w tym cały problem.
Tylko te podstawowe, które za wiele nie robią. Specjalne (np. te wywołujące krwawienie, ogłuszające) będą ograniczone.
Przecież już pokazywali.A dlaczego Geralt walczy zardzewiałym mieczem? Bo może nie chcą pokazywać bardziej zaawansowanych, gotowych modeli uzbrojenia.
Dlatego napisałem "może". Ostatnimi czasy REDzi chadzaja swoimi drogami, a ich intencje i zamiary są równie trudne do odgadnięcia, jak faktyczna minimalna konfiguracja, na której gra ruszy na minimalnych w fHD przy 30 klatkach...Przecież już pokazywali.
Itemy mają się psuć, ale nigdy do stanu, w którym byłyby nieużyteczne lub w którym byłyby nienaprawialne.Nie ma niczego co bardziej mi się podobało w grach MMO (podczas mojej krótkiej przygody z nimi) jak item, który mi się popsuł w środku wielkiego systemu lochów.
Itemy mają się psuć, ale nigdy do stanu, w którym byłyby nieużyteczne lub w którym byłyby nienaprawialne.
Ponoć.
jakbym ja to projektował to bym zmniejszał skuteczność ekwipunku, ale nie poniżej 50% maksymalnej skuteczności.
Dziękuje, dobranoc. Typ z intera pokazał i wyjaśnił jak powinien wyglądać dobry ekwipunek dla myszki i klawiatury:
http://forums.cdprojektred.com/threads/21630-Inventory-UI?p=1561727&viewfull=1#post1561727
Redzi powinni przekopiować to co zrobił, ewentualnie z lepszym tłem i z lekkimi poprawkami w designie. Skoro graficznie zostaliśmy skrzywdzeni przez konsole, to chociaż w ramach rekompensaty powinniśmy dostać porządne UI.![]()
Pewnie wyjdzie kiedyś mod który to załatwi, rzeczywiście ładne. Ale ja będę grał raczej na padzie i ten REDowy to kompromis między padem a m+k.