Gdzie toto dostać można?Zobacz wydanie "Legendy RPG", za 10zł masz P:T + oba BG + oba ID i chyba ToEE.
.
Gdzie toto dostać można?
Ale przeszedłeś? Bo ja na początku też byłem zachwycony, ale gdzieś od połowy, 3/4 może, im dalej tym bardziej mnie nudzila niestetyNie myślałem, że to napiszę, ale GTA IV < Sleeping Dogs. Po prostu zakochałem sięHong Kong <3
Moje Fallouty, Baldury, Icewindy i Torment nic sobie nie robią z faktu, że przyszło im działać w Windows 7 x64. To znaczy jedynie Fallouty (1 i 2) trochę marudziły grafiką pokazując mi jakieś przekłamane 16 kolorów, ale respack załatwił sprawę. W najgorszym przypadku odpalisz w trybie zgodności i powinno być dobrze.
O, to ciekawe.
Pamiętam, że po przejściu z 96 (?) na XP miałam ogromne kłopoty.
To mnie pocieszyłeś... dzięki...Ale przeszedłeś? Bo ja na początku też byłem zachwycony, ale gdzieś od połowy, 3/4 może, im dalej tym bardziej mnie nudzila niestety
O, to ciekawe.
Pamiętam, że po przejściu z 96 (?) na XP miałam ogromne kłopoty.
@ down - pamiętałam, że nie 7![]()
Zgadzam się z tobą. Nie żeby była słaba jako taka, ale to faktycznie najsłabsza część serii.@Karesh
Osobiście uważam, że GTA V jest przereklamowane. Nie chcę wyjść na jakiegoś hipstera, ale przeszedłem i już do niego nie wróciłem. Vice City i San Andreas to moje dzieciństwo, czwórka też mnie oczarowała, ale piątka jakoś mnie... zmęczyła.
Może jestem dziwny i GTA już nie są dla mnie, ale, kurczę, zawsze były. Wiem co mówię.