Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Premiera intro do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon odbędzie się na gali Golden Joystick Awards

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Next
First Prev 26 of 28

Go to page

Next Last
Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
Oct 24, 2014
username_3608713 said:
Mnie ten wokal już denerwuje. Niestety chyba najsłabsze CGI jak do tej pory. Szkooooda!
Click to expand...
Też zwróciłem na to uwagę. Ciągle jest ten sam motyw. LAAAAA LA LAAAA LA LAAAAAA LA XD i koniec.

F

Fifu

Senior user
Oct 24, 2014
Jedno mogę powiedzieć. Muzyka mnie szczerze ujęła za serducho. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony z warstwy muzycznej. A samo intro, jak dla mnie, dobrze wprowadza w klimat. Pokazuje, że ta część bardziej dotyczy Geralta i jego spraw osobistych, przez które zmuszony jest plątać się w różne historie. To znaczy, ja to intro w ten sposób odbieram. :)
Edit:
Co do wokalu, nie widzę problemu z powtarzającym się motywem, mi się podoba. No ale, ja nie mam wielkich wymagań. :D

• RED Point
Reactions: robert70r
U

username_3608713

Rookie
Oct 24, 2014
jeee jee jeeeee jeje je aaaa jeeje

M

mitek24

Rookie
Oct 24, 2014
Może było krótko , ale za to zajebisty klimat mi się bardzo podobało czekam na wersje ps4 i zaczynam grać , tylko nie wiem czy będą jakieś sejwy potrzebne z W2 ;)

M

MadYarpen

Mentor
Oct 24, 2014
1. Scena z odcięciem głowy koniowi dwuręcznym mieczem w czasie galopu jest idiotyczna moim zdaniem.
2. Scena przedstawiająca uderzenie jazdy w piechotę jest bardzo słabo zrobiona, jakby wjeżdżali w figurki.
3. Mam wątpliwości co do animacji ruszania Yennefer na koniu.

Jak napisałem, efekciarskie to strasznie.

• RED Point
Reactions: rience16, Darnise, Asamur and 1 other person
E

Elensefar

Forum regular
Oct 24, 2014
Heh, nasz ukochany Wiedźmin 3 Najbardziej Oczekiwaną Grą. Brawo dla CDP. :D

S

socchi

Mentor
Oct 24, 2014
ależ srakie to intro

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Oct 24, 2014
Trochę nie wiadomo o co chodzi w tym intrze. Skąd się Yennefer na polu bitwy wzięła? Przypadkiem?

U

username_3608713

Rookie
Oct 24, 2014
Yarpen Zirgin said:
1. Scena z odcięciem głowy koniowi dwuręcznym mieczem w czasie galopu jest idiotyczna moim zdaniem.
.
Click to expand...
Mi się najbardziej podobała właśnie ta scena ;) Słyszeeee

Q

Qyzu_

Rookie
Oct 24, 2014
Za dużo różnych wątków i akcji w tym filmiku w tak krótkim czasie. Zwłaszcza jak na intro. Dużo przekombinowania, za bardzo efekciarskie, tak jak napisał @Yarpen Zirgin. Przez to jest odczucie, że skupili się na takim "amerykańskim" przedstawieniu akcji, byleby się coś działo, a tak naprawdę nie ma w tym niczego specjalnie pociągającego, bo natłok akcji psuje wszystko :p

B

bezi663

Senior user
Oct 24, 2014
Qyzu' said:
Wystarczy zainstalować wtyczkę do pobierania filmów z yt. Ewentualnie pogrzebać w cache :p
Click to expand...
No będę musiał trochę pokombinować albo wiem, ściągnę to w niejakim tubemate, który mam na andku i po problemie. Chociaż to i tak będzie kompresja.
Może @Marcin Momot byłby tak miły i udostępnił na forum intro w lepszej jakości niż na youtube? :)

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Oct 24, 2014
Co by nie mówić to to intro nie tylko nie przebija Killing Monsters, ale i W2: EK, nie wiem nawet czy z części pierwszej mi się bardziej nie podoba. Trochę szarpana dynamika, wkurzający wokal, który zaczyna mi się już przejadać, no i scenariusz nie najlepszy. Fajny jest motyw z tymi tropami za którymi podąża Geralt. Ale osadzenie postaci Yennefer w tym wszystkim jest... takie sobie. Pojawia się znikąd między dwoma armiami. Nilfgaardczyk ucina głowę jej koniowi, kruk go zabija, później Yenn wciąga sporą grupę żołnierzy za pomocą jakiegoś czaru, a reszta na to uwagi nie zwraca. Trochę mam mieszane uczucia.

Last edited: Oct 24, 2014
  • RED Point
Reactions: nocny.945 and __Saskia__
robert70r

robert70r

Mentor
Oct 24, 2014
O tak, poprosimy w wersji bez kompresjii. :D

Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
Oct 24, 2014
sebogothic said:
Co by nie mówić to to intro nie tylko nie przebija Killing Monsters, ale i W2: EK, nie wiem nawet czy z części pierwszej mi się bardziej nie podoba. Trochę szarpana dynamika, wkurzający wokal, który zaczyna mi się już przejadać, no i scenariusz nie najlepszy. Fajny jest motyw z tymi tropami za którymi podąża Geralt. Ale osadzenie postaci Yennefer w tym wszystkim jest... takie sobie. Pojawia się znikąd między dwoma armiami. Nilfgaardczyk ucina głowę jej koniowi, później wciąga sporą grupę żołnierzy za pomocą jakiegoś czaru, a reszta na to uwagi nie zwraca. Trochę mam mieszane uczucia.
Click to expand...
Powiedz po prostu, że to takie amerykańskie. Bo to prawda. Stoczyli się i tyle.

• RED Point
Reactions: Tygrysia_Maska
F

Fifu

Senior user
Oct 24, 2014
Yarpen Zirgin said:
2. Scena przedstawiająca uderzenie jazdy w piechotę jest bardzo słabo zrobiona, jakby wjeżdżali w figurki.
3. Mam wątpliwości co do animacji ruszania Yennefer na koniu.

Jak napisałem, efekciarskie to strasznie.
Click to expand...
Z pierwszymi dwoma zgadzam się w pełni, zwłaszcza z pierwszym. Co do trzeciego, jakoś nie zwróciło to mojej uwagi, co do podsumowania... Jakoś nie odczułem efekciarstwa, chociaż ten czar Janki wyglądał, jak jakaś niewielka bomba. Ale dla mnie, jak wcześniej z resztą pisałem, całość na duży plus - zwłaszcza klimat i muzyka.. Chociaż nie ukrywam, że styl animacji też mi przypadł do gustu. :)

Ależ ze mnie obrońca wszystkiego co wiedźmińskie. :D

N

nocny.945

Forum veteran
Oct 24, 2014
Intro do W2 i Killing Monsters postawiły poprzeczkę tak wysoko, że to intro do W3 wypada naprawdę słabo. Wszyscy spodziewali się kolejnego kroku do przodu, a tu krok do tyłu...

Efekciarstwo, chyba nawet gorsze niż to Holywoodzkie. Intro do W2 też było efektowne, ale tam wyglądało to jak najbardziej na miejscu i dlatego zachwycało. Natomiast tutaj tylko efekciarstwo z mnóstwem uproszczonych i stereotypowych motywów bitwy.

Brak jakiejś opowieści. Dla nowych graczy, nie znających uniwersum zupełnie nieczytelne.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
Alcatraz1024

Alcatraz1024

Forum veteran
Oct 24, 2014
sebogothic said:
[...] Pojawia się znikąd między dwoma armiami. [...]
Click to expand...
To przecież nie będą w materiale pokazywać całej jej drogi przybycia w te miejsce, nawet krótka scenka nie miała by sensu - byłaby taka odosobniona.
sebogothic said:
[...] później wciąga sporą grupę żołnierzy za pomocą jakiegoś czaru, a reszta na to uwagi nie zwraca.
Click to expand...
Przecież jazda nie będzie się zatrzymywała, bo mała część armii ginie, to by im przyniosło zgubę. Nie ma dla nich szans, a reszta nie będzie się dla nich poświęcać. Zatrzymywać natarcie, rozpędzone natarcie. :)

• RED Point
Reactions: Solan7 and Fifu
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Oct 24, 2014
Booraz said:
Most Wanted, głosowanie w necie
Click to expand...
Przecież wiem, a to "coś" było zamierzone (a tak nawet na chłopski rozum - gdyby nikt nie kumał ani słowa - to co innego mogłaby zgarnąć gra, która jeszcze nie wyszła? :p)

N

nocny.945

Forum veteran
Oct 24, 2014
@Alcatraz_ - w takim razie cała koncepcja z Yennefer i bitwą jest do niczego. Co to ma być? Chyba, że gra jakoś do tego nawiąże i rozjaśni nam mroki tego intra.

Alcatraz1024

Alcatraz1024

Forum veteran
Oct 24, 2014
@nocny Myślę, że to bardziej przekaz - bitwa, starcie królestw; poszukiwania kochanej osoby w tych trudnych czasach; pokazanie osoby Yen oraz niestety - efekty :)

• RED Point
Reactions: Fifu
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Next
First Prev 26 of 28

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.