@Rhobar999 No własnie, nie rozumiem czemu Redzi się tak upierają na te jasne noce. Przecież o ile klimatyczniej wygląda ta scena przed tą rozjaśnioną
'nocą"...
'nocą"...
Wystarczy zatrzymać słynnego gifa i przyjrzeć się postaciom i ich twarzom. Bida z nendzomMoże grafika jest lepsza, ale kamera też robi swoje. Ale skoro jest lepiej to może pokażesz gifa który przebijał by to? -
Cała reszta jest zdecydowanie lepsza. Żywsze kolory, większa paleta barw
Dlaczego nie popracują nad DUŻO lepszą grafą na pc, taką, co tylko Titan uciągnie?
Jedyna rzecz, która moim zdaniem jest gorsza niż na VGX jest noc. Jest obecnie zdecydowanie za jasna, szczególnie w porówananiu do własnie tego trailera. Taka ciemność jednak budowała klimat. Cała reszta jest zdecydowanie lepsza. Żywsze kolory, większa paleta barw, lepsze modele i nie ma tego okropnego (zachwalanego przez fanboyów VGX) filtra wyostrzającego. Gdy pierwszy raz widziałem przechadzkę po bagnach w tamtym trailerze to mi ręcę opadły. Z resztą cały trailer jest stworzony przez miłośnika koloru brązowego przez co tak tragicznie to wygląda.
Heh, widziałeś może, jak niektórzy reagują na to, że gtx 980 ciągnie Wiedźmina 3 w 60 klatkach ? Poczytaj sobie komentarze ludzi na yt pod filmikami, na fb pod zdjęciami etc. Są, z lekka mówiąc, zdenerwowani, że gra nie pójdzie im na karcie sprzed 10 lat. Z jednej strony krzyczą, że downgrade, z drugiej strony chcą grafiki pod Titana X.
Akurat jechalem kawalek po PL teraz, i krajobrazy jak z lokacji prologowej. A noc podczas pelni jest jasna, ale nie aż tak. Tam wygląda to na co najwyżej bardzo wczesny wieczórAle ten brąz i stonowane kolory właśnie były tym co stworzylo taki fajny przygnębiający klimat.
Już o tym mówiłem, ale to wlasnie takie jesienne pola widuję u siebie za oknem, nie takie pstrokate coś.
A noce potrafią być naprawdę jasne, wyjdźcie na dwór gdy ksiezyc jest w pełni, co innego gdy jest pochmurno.
Ludzie porównują dzisiejsze gameplay'e do trailerów. Błąd. Gameplay to film z rozgrywki. Trailer, to trailer- najczęściej pokazuję jakieś cut scenki, żeby grafika była niesamowita. Dodatkowo jeżeli już pokazuję fragmenty rozgrywki, to są to wychwycone momenty, w których praktycznie nie widać żadnych niedoskonałości, a dodatkowo całość ma nałożony filtr wyostrzający ( VGX - którego większość uczepiła się jak rzep psiego ogona) i jest zeskalowana z 4k
Mnie jedyne co dzisiaj przeszkadza, to brak krwi na podłożu ( wiem, że pewnie i tak nie będę z czasem zwracać na to uwagi), a tym bardziej- brak krwi w wodzie - tak jak to było na 35 min gameplay- i wyglądało moim zdaniem świetnie.
@PATROL komponowała bo komponowała, postaraj się znaleźć krajobraz w Polsce (albo gdziekolwiek indziej) gdzie wszystko jest w odcieniach brązu. Kolory świata rzeczywistego nie zmieniają się w zależności od Twojego humoru czy piosenki w mp3. Zawsze są takie jakie są i bynajmniej nie brązowe.
@B l a d y Chcesz mieć wszystko w odcieniach błota to prosże bardzo, ale ja jestem zwolennikiem bardziej realistycznych barw.
minimalne wiska to rekomendowane gta v nuff said
Masz świadomość tego, że w tej chwili porównałeś jakąś rzeke/jezioro, niczym w mazurskim krajobrazie, do bagien/moczar?, i to jeszcze z jakąś mgłą lub podczas poranku albo deszczu...
realistyczne jak dragon ejdz
B l a d y Po pierwsze to chyba w DA nie grałeś, a po drugie polecam wyjść na dwór. Właśnie takie kolory spotkasz a nie wszystko w odcieniach brązu.
Zdjęcie które zrobiłem jesienią. Brąz jest, ale też sporo żółci, zieleni czy koloru niebieskiego i czerwonego. Świat nie jest taki mhroczny.