hmmmmm
woda, otoczenie, trawa, wygląda ognia, iskierek, palącego się przeciwnika, odbicia ognia na wodzie, na trawie i otoczeniu, zapadający zmrok - dlaczego tego zabrakło na nowym gameplay'u?
![]()
Hmm.. wydaje mi się, że woda, trawa, otoczenie, wygląd ognia i "zapadający zmrok" były na gameplay'u![]()
@fanktoy - na tym obrazku z bagien jest brzydkie wyostrzanie. Szczególnie woda i trawa wyglądają bardzo źle. Później REDzi przestali stosować ten filtr.
Ale taka kamera w grze to moje marzenie.
@up Do exploracji jak najbardziej. Do walki z pewnym oddaleniem i byłoby super.
No właśnie nie bije.Woda na tym screenie jest zła?jak dla mnie to bije na głowę tą aktualną
![]()
Woda na tym screenie jest zła?jak dla mnie to bije na głowę tą aktualną
![]()
Ale porównujesz wodę z bagien z morską wodą podczas sztormu? Woda wodzie nierówna ;PNo właśnie nie bije.Woda z VGX jest taka..."pomarszczona" i wygląda jakby padał deszcz, a nie pada. Spójrz tylko na to:
Jest to screen w nie najlepszej możliwej jakości, a woda i tak wygląda lepiej.![]()
W takim razie będziesz miło zaskoczony ponieważ Nieoceniony Jose Teixeira Błogosławione Niech Będzie Jego Imię (mam nadzieję, że @mikomakjenkins nie obrazi się, że użyję wymyślonego przez niego pseudonimu Nieocenionego Jose Teixeiry Błogosławione Niech Będzie Jego Imię) powiedział, że na najnowszym buildzie gra wygląda lepiej (build z gameplay'a jest jeszcze sprzed E3). Choć pamiętajmyJak dla mnie to grafika jest olśniewająca, niczego więcej nie oczekuję po tym co ujrzałem dotychczas.
W takim razie będziesz miło zaskoczony ponieważ Nieoceniony Jose Teixeira Błogosławione Niech Będzie Jego Imię (mam nadzieję, że @mikomakjenkins nie obrazi się, że użyję wymyślonego przez niego pseudonimu Nieocenionego Jose Teixeiry Błogosławione Niech Będzie Jego Imię) powiedział, że na najnowszym buildzie gra wygląda lepiej (build z gameplay'a jest jeszcze sprzed E3). Choć pamiętajmy#Watch_DogsUczy.
@''-''MOORWEN''-'' Śmiesz doszukiwać się luk w słowach Nieocenionego Jose Teixeiry Błogosławione Niech Będzie Jego Imię?!