Według mnie nie.Czy to prawda, że woda z bliska jest... brzydka, a w W2, była ładniejsza?
Woda jest bardzo ładna, zwłaszcza na przykład podczas burzy.
Oczywiście na ultra, możliwe, że na niższych wygląda gorzej.
Według mnie nie.Czy to prawda, że woda z bliska jest... brzydka, a w W2, była ładniejsza?
ogólnie wymagania sa z d...y wzięte chyba tylko żeby nakręcić sprzedaż podzespołów
mój staroć i ustawienia:
phenom II 940
GTX460
4GB DDR23
rozdziałka 1366x768
grafika:
wszystko uber oprócz: cienie, woda na nisko, widoczność na średnio
postprocesy:
wszystko powyłączane oprócz: bloom, blur (nie motion blur), HBAO+, sharpen
wszystko to przy ~ 30 FPS
wszystko to tylko kwestia odpowiedniej konfiguracji, zaczynamy od wyłączenia postprocessów które zżerają najwięcej zasobów a nie wpływają znacząco na jakość tak jak reszta ustawień czyli najważniejsze: tekstury, detale, roślinność, teren na uber, zasięg widoczności maks na średnie.
tutaj macie oficjalny tweak guide nvidi do W3:
http://www.geforce.com/whats-new/guides/witcher-2-tweak-guide#1
A tutaj jest jeszcze lepiej:Absolutnie niesamowita gra, jako całość arcydzieło, oprawa A/V Nobel
@PATROL
Przecież to jest prerenderowany plik wideo, więc co chcesz?
Mnie najbardziej denerwował fakt iż całość szła w 30 klatkach, ale da się to poprawić.
Szkoda, że nie zrobili tego w czasie rzeczywistym.
Toc już w pierwszym wiedźminie gra miała bardziej naturalną wodę.Czy to prawda, że woda z bliska jest... brzydka, a w W2, była ładniejsza?
Na gameplayu ta woda wygląda jak ropa, która wyciekła z jakiegoś tankowca.Odnośnie wody - taka moja mała "złośliwość"...
Selfie musi byc
Ktoś tutaj gra na ps4 w ogóle w tą grę?Byłem u kumpla i poobczajałem kilka godzin gierke.I rzeczywiście novigrad to wymarłe miasto w porównaniu do wersji pc.Na targu rybnym i normalnym ludzi tak mało że aż żal,a większość uliczek totalnie pusta jest.Na bagnach fpsy trzymają stałe 17-20 klatek BEZ WALKI tak na oko,jak zacznie się walka to jest koszmar.Ogólnie po poskakaniu po lokacjach muszę powiedzieć że gra absolutnie nigdzie nie ma 30fpsów,to raczej 25 max.Kurde normalnie masakra jak tego doświadczyłem.I ludzie za to zapłacili 200pln?Ja bym się wkurzył ostro.