Coś mi się zdaje że polskie recenzje niżej wypadają niż internacjonalne. Macie w Polsce już pełna dupę Wiedźmina?
A gdzies pisali, ze głowny watek starcza tylko na pare godzin, chyba 10 tam podawaliProponuję jeszcze przeczytać podsumowanie tego pana. 70 godzin spędził w grze, praktycznie na samym głównym wątku, a w momencie napisów końcowych czuł smutek/pustkę, że to już koniec.
Pozwolę sobie na żarcik.No, żeby Niemiec dał polskiej grze 10/10, a nasze serwisy po 8,5 - to jest koniec świata
0-hour review.
Mówisz o tej recenzji niemieckiej, tak?Proponuję jeszcze przeczytać podsumowanie tego pana. 70 godzin spędził w grze, praktycznie na samym głównym wątku, a w momencie napisów końcowych czuł smutek/pustkę, że to już koniec.
A gdzies pisali, ze głowny watek starcza tylko na pare godzin, chyba 10 tam podawali
Widzisz, bo róznica miedzy nami jest taka, ze Ty sie kierujesz gustami i guscikami, a ja wiem o czym piszę. Jesli po 4 latach tak samo W3 bede pamietał jak Skyrim to oznacza, ze W3 to dobra produkcja była... ale jeszcze musimy troche poczekać a nie jarać się 0-hour review.
A ja jakoś nie rozumiem decyzji GOL-a o pisaniu tej recenzji tydzień przed premierą a tym bardziej o wystawieniu oceny końcowej. Bo jak tu rozumieć 8,5 dla Wiedźminia skoro taki Risen 3 dostał taką samą ocenę.
A ja jakoś nie rozumiem decyzji GOL-a o pisaniu tej recenzji tydzień przed premierą a tym bardziej o wystawieniu oceny końcowej. Bo jak tu rozumieć 8,5 dla Wiedźminia skoro taki Risen 3 dostał taką samą ocenę.
Pamiętacie ten słynny event w tej "wiosce wiedźmińskiej", na której byli czołowi youtuberzy i goście zagraniczni? Wie ktoś może, czy nasi redaktorzy (gry-online, gram.pl) byli tam zaproszeni? Bo jak nie to bym tu upatrywał jakiegoś "focha" na redów...
Pamiętacie ten słynny event w tej "wiosce wiedźmińskiej", na której byli czołowi youtuberzy i goście zagraniczni? Wie ktoś może, czy nasi redaktorzy (gry-online, gram.pl) byli tam zaproszeni? Bo jak nie to bym tu upatrywał jakiegoś "focha" na redów...