Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Podróż powraca: dołącz na szlaku do Ciri!

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
First Prev 2 of 5

Go to page

Next Last
Iorweth15

Iorweth15

Senior user
Aug 5, 2020
A u mnie jeszcze nie, co oznacza że podróż jest zabugowana. Świetnie :(

Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 5, 2020
Iorweth15 said:
A ja mam konkretne pytanie. Jest powiedziane że codziennie dostajemy bonus 14 dodatkowych koron. No to gdzie one są. Na dowód załączam screena. Ktoś wie czy o określonej godzinie się to odnawia. Z góry dziękuję za pomoc.
Click to expand...
luk757 said:
U mnie bonus już się odnowił dziś.
Click to expand...
Niestety bug z wyświetlaniem bonusowych koron wciąż istnieje (tak jak przez całą poprzednią podróż). Bonusowe korony fizycznie się "restartują" ale licznik po resecie zawsze błędnie pokazuje stan z końca poprzedniego dnia (czyli zwykle 0, ale może być i inna liczba jeśli ktoś nie zrobił wszystkich).

@Iorweth15: Aby poprawnie widzieć bonusowe korony musisz teraz zagrać grę, wygrać przynajmniej jedną rundę, a potem zrestartować Gwinta - wtedy licznik "się naprawi". Tak musisz robić w każdym nowym dniu (po resecie) - dopóki tego nie naprawią (ten błąd istnieje od czterech miesięcy).

• RED Point
Reactions: MaRIB1 and Iorweth15
Iorweth15

Iorweth15

Senior user
Aug 5, 2020
Dzięki Lexor. :D

smykPL

smykPL

Forum regular
Aug 5, 2020
Przygodę dali za marne 30 zł ale dorzucili 75 poziomów i albo tryhardujesz albo płacisz jeśli chcesz mieć wszystko, nieźle.

5ander5

5ander5

Senior user
Aug 5, 2020
Przez chwilę byłem zainteresowany powrotem by sobie trochę tych pierdółek odblokować, ale ostatni raz w Gwinta grałem tak dawno że moje talie już pewnie do przerobienia, i musiałbym gdzieś z tydzień spędzić by znów nauczyć się grać więc chyba jednak nie.

• RED Point
Reactions: MaRIB1
MaRIB1

MaRIB1

Senior user
Aug 5, 2020
Lexor said:
Niestety bug z wyświetlaniem bonusowych koron wciąż istnieje (tak jak przez całą poprzednią podróż). Bonusowe korony fizycznie się "restartują" ale licznik po resecie zawsze błędnie pokazuje stan z końca poprzedniego dnia (czyli zwykle 0, ale może być i inna liczba jeśli ktoś nie zrobił wszystkich).

@Iorweth15: Aby poprawnie widzieć bonusowe korony musisz teraz zagrać grę, wygrać przynajmniej jedną rundę, a potem zrestartować Gwinta - wtedy licznik "się naprawi". Tak musisz robić w każdym nowym dniu (po resecie) - dopóki tego nie naprawią (ten błąd istnieje od czterech miesięcy).
Click to expand...
O ludu błąd juz ma 5 miesięcy z tymi koronkami =]. Ciekawe, czy nowe zadania za tydzień tez będą miały złe ścieżki =]

hertores

hertores

Forum veteran
Aug 5, 2020
Cena premium i jej możliwość jest stała (poczekałabym na przelew) czy tymczasowa do zakupu?

Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 5, 2020
hertores said:
Cena premium i jej możliwość jest stała (poczekałabym na przelew) czy tymczasowa do zakupu?
Click to expand...
W zeszłym sezonie była stała.

• RED Point
Reactions: hertores
wojtech500

wojtech500

Forum regular
Aug 6, 2020
W poprzedniej podróży narzekaliście że zadania nic nie dostajecie za zadania i korony po 100 poziomie. Teraz jak dodali dodatkowe levele dla tryhardów narzekacie że tego nie zdobędzie. Nikt was do niczego nie zmusza. 175 poziom o którym tak głośno daje wam kontrakt dający tylko dodatkowe punkty. Nic wam nie dogadza. Zdecydujcie się co chcecie.

• RED Point
Reactions: Martinezik75, cymera2, piotr4440 and 1 other person
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 6, 2020
@Wojtech2005: To bardziej kwestia bibelotów niż koron. Myślę, że gdyby były to tylko dodatkowe korony to nie byłoby problemu.

• RED Point
Reactions: smykPL and SMiki55
smykPL

smykPL

Forum regular
Aug 6, 2020
We wszystkim powinien być umiar a znaleźć złoty środek to jest sztuka. Tutaj ewidentnie nie zostało to zrobione tak jak trzeba. I tak wszystkich bibelotów nie mam i nie będę miał ale jeśli rozmawiamy o samej podróży no to płacę dobrowolnie pieniądze akurat na ten konkretny cel i to nie moja wina że nie podoba mi się to że muszę jeszcze tryhardować żeby mieć wszystko. Jedno z drugim sie wyklucze. Nie ma co sie oszukiwać ale pieniądze się płaci żeby mieć coś extra albo że mieć coś łatwiej. A tutaj tego nie ma i o to chodzi.

• RED Point
Reactions: Jedmar0702
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 10, 2020
Ja się bardzo grzecznie chciałem zapytać: w jaki, kurde, czwartek?!?!?!?

Gomola

Gomola

Forum veteran
Aug 10, 2020
@Lexor W każdy :smart:

• RED Point
Reactions: olisek
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 10, 2020
@Gomola: xD Ech, no i teraz nie wiem czy to jest "zwyczajowy błąd wizualny" w wykonaniu CDPR (bo ktoś tam nie pomyślał, żeby poprawić) czy też "tak będzie" - bo jeśli "będzie" to "mam kilka dni przerwy"?

BTW: Ktoś może potwierdzić czy podczas zeszłej podróży to też się resetowało o 10 rano? Pytam, bo dzięki trybowi sezonowemu pierwszy raz "tyle grałem", a myślałem, że reset tygodniowego limitu nastepuje razem z resetem dziennych koron, czyli o 2 w nocy.

wojtech500

wojtech500

Forum regular
Aug 10, 2020
Swoją drogą, przez ten limit nie jest chyba możliwe ukończenie podróży bez płacenia w mniej niż 12 tygodni.

Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 10, 2020
@Wojtech2005: Chyba coś Ci się pomyliło - 12 tygodni to trwa cała podróż.
Limit + zadania tygodniowo dają maksymalnie 24 poziom podróży oraz 16 koron, czyli 24 i 2/3 poziomu.
100 poziom da się uzyskać w piątym tygodniu podróży.
175 poziom da się uzyskać w ósmym tygodniu podróży.

wojtech500

wojtech500

Forum regular
Aug 11, 2020
@Lexor masz rację. Liczyłem dla 175 poziomu, ale zapomniałem o zadaniach.

S

shasiu

Forum veteran
Aug 11, 2020
To już jest jakaś kpina, płacisz ze podróż i co dostajesz w zamian? Bug, buga, Bugiem pogania, właśnie mam bardzo ciekawą sytuację gdzie wszystkie zadania z podróży premium to "zagraj 10 bandytów" i żeby było śmiesznie wszystkie mam zaliczone bez koron... brawo CDProjektRED.
Serio, to aż się grać odechciewa, nie dojść że dano chore progi na część nagród, to jeszcze bugi utrudniają progres i sprawiają że się grać odechciewa. Nie wspominając o niegryqalnym na telefonach trybie sezonowym...

B

Barbazek

Forum regular
Aug 12, 2020
Gram na telefonie i tryb sezonowy jest grywalny. Potrafie wykonać akcje dowódcy i zagrać karte typu Anejromancja na kolejną karte wzmacniającą jednostki. Jak chcesz wykonać większe comba to po prostu musisz dostosować swoją talie pod limit czasu.

olisek

olisek

Fresh user
Aug 12, 2020
Podróż jest spoczko i ozdoby są warte ceny, coś Wam się za grę czasem należy ;)
Niestety kontrakty się przestały naliczać, mam 15/150 Ciri w przebraniu i stoi. Stwórz drzewce? 96/100 i stoi. Kontrakt z weteranami ani się ruszył od początku dodatku :/ Kontrakt na zagranie zmieniających się kart? Nalicza na kilku zwykłych kartach, np Urlich, marynarz Kerack albo dębostworki - ale to na plus dla gracza, szybciej zbierze ;)

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
First Prev 2 of 5

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.