No nie nastawiałbym się na to bo inaczej możesz się szybko rozczarować. Może Redzi pierwszą grę zrobią ostrożnie, bez otwartego świata, za to z mnogością wyborów? Taki Deus Ex: Bunt Ludzkości świat miał mikroskopijny, zamknięty, mimo to grało mi się w niego dobrze.Cyberpunk 2077 może okazać się grą jeszcze bardziej rozbudowaną od wiedźmina (oby budżet zarobiony na Wiedźminie im starczył z nawiązką na Cybera), choćby dlatego że daje Redom dużo większe pole do popisu w kwestii dialogów, klas postaci, linii fabularnych, sandboxowści, czy elementów cooperacyjnych (funkcje online), Jeśli dodać do tego wierne odwzorowanie otwarego świata mogą nawet się pokusić o sterowanie różnymi pojazdami naziemnymi/latającymi z różnym modelami sterowania i wykorzystywania ich w walce/questach. Jednym słowem wszystko to co zawiera GTA V + świetne rozwiązania mechanik z klasycznych, action, czy cRPG
No nie nastawiałbym się na to bo inaczej możesz się szybko rozczarować. Może Redzi pierwszą grę zrobią ostrożnie, bez otwartego świata, za to z mnogością wyborów? Taki Deus Ex: Bunt Ludzkości świat miał mikroskopijny, zamknięty, mimo to grało mi się w niego dobrze.
No nie nastawiałbym się na to bo inaczej możesz się szybko rozczarować. Może Redzi pierwszą grę zrobią ostrożnie, bez otwartego świata, za to z mnogością wyborów? Taki Deus Ex: Bunt Ludzkości świat miał mikroskopijny, zamknięty, mimo to grało mi się w niego dobrze.
Tak samo jak potwierdzali, że OSTATECZNA premiera Wiedźmina 3 będzie 24 lutego 2015 roku? Sorry, ale od czasów pierwszych zapowiedzi sporo się jeszcze może zmienić. Wystarczy sobie przypomnieć co obiecywano w dwóch pierwszych Wiedźminach.@sebogothic Przecież REDzi potwierdzili, że CP2077 to open-world.
Geralt: Co tu się stało?
Mężczyzna: Przeszła tędy śmierć i poczułem jej zimny oddech. Nie zostali tu długo, wioska zamarzła podobnie jak w środku zimy. On już nie żyje, złapali go w tej chacie. Gdybyś tylko usłyszał jak ludzie potrafią krzyczeć.
Dziki Gon: Wiedźminie, długo na Ciebie czekałem
Yennefer: Widziałeś co się stało. Ciri może być nawet bardziej niebezpieczna niż Dziki Gon
Geralt: Oni się dowiedzą że ją znalazłem i spróbują nas zaatakować. Chcę żebyś mi pomogła ich odeprzeć. Wiemy jak duże będzie ryzyko. Starsza krew płynie w żyłach Ciri, dlatego właśnie oni chcą ją złapać.
Dziki Gon: Uspokój się Geralt, wiesz jak to się skończy. (tu można zmienić, bo jakoś to dziwnie brzmi)
Yennefer: Widziałeś co się stało. Ciri może być nawet bardziej niebezpieczna niż Dziki Gon
Tyle na ten temat. A tak całkowicie poważnie, dość ciekawe. Czyżby Ciri rozwaliła kichnięciem pół Kaer Morhen?Ciri może być nawet bardziej niebezpieczna niż Dziki Gon
Ano polski trailer też miał być. Pewnie Ciri zniszczyła i teraz w rosyjskim trailerze całe community w taki sposób poinformowano. Miejmy nadzieję, że silnika gry nie uszkodziła. Pewnie w styczniu podadzą wymagania, albo na święta, albo w kwietniu, góra 19 maja.Wymagania miały być na dniach i nadal ich nie ma.
Z krwi Falki narodzi się mściciel, który zniszczy stary świat, a na jego gruzach zbuduje nowy. Tedd Deireadh, koniec świata, poprzedzony bitwą Ragh nar Roog, finalną walką światła i Ciemności.
Co do materiałów rosyjskich też może być tym spowodowane, że u nich jest mniejsze zainteresowanie serią Wiedźminem niżeli u nas, w Polsce bądź na zachodzie. RED chce ich jakoś zachęcić, wzmocnić zainteresowanie produktem jakim jest Wiedźmin.
Mylisz się i to bardzo. Rosja to jeden z tych krajów, w których Wiedźmin jest szalenie (oczywiście hiperbolizuję) popularny. Zarówno w formie książkowej, jak i growej.Jeżeli się mylę, to napiszcie, że jednak jest inaczej