No niestety ja też nie mam pojęcia jak to sobie Redzi wyobrazili Novigrad bez gnomów.Mam nadzieje ze masz poczucie humoru xD
No niestety ja też nie mam pojęcia jak to sobie Redzi wyobrazili Novigrad bez gnomów.Mam nadzieje ze masz poczucie humoru xD
Mam nadzieje ze masz poczucie humoru xD
![]()
W cuda wierzysz? W takim razie jak wytłumaczysz te stragany niczym z PS2?Podobno były to wymaksowane ustawienia, a więc i draw distance powinien być maksymalny.
W cuda wierzysz? W takim razie jak wytłumaczysz te stragany niczym z PS2?
Wg tego co mówią powinny być wymaksowane, ale może i nie są. Mam nadzieję, że nie są, bo ta trawa i cienie, a właściwie ich brak rzucają się w oczy. Nie mówiąc już o innych słabych elementach graficznych.W cuda wierzysz? W takim razie jak wytłumaczysz te stragany niczym z PS2?
Było mówione w wywiadach. że to są maksymalne. Chyba nawet Jose to mówił. A to, że stary build to swoją drogą. Nie wiem który to wywiad, więc nie chce mi się przeszukiwać oglądając wszystkie drugi raz ;p@Qyzu' źródło, bo nie uwierzę z tym wymaksowaniem. Każdy może sobie powiedzieć "podobno". Już prędzej znajdę dowód, że na gp jest stary build, Jose mówił w którymś wywiadzie.
Nie pamiętam czegoś takiego. Było mówione, że REDzi mają kompy z GTX 660, były domniemania że na GTX 770 powinno chodzić na wysokich, że GTX 780Ti zapewni 60 FPS w 1080p, ale że to ustawienia ultra, to nigdzie nie widziałem.
Możliwe rzecz jasna, że coś przeoczyłem, ale jeżeli jeszcze inne osoby to zapamiętały, na pewno mnie szybko wyprowadzą z błędu.
Ile razy to będzie jeszcze wklejane?Zupełnie nie wiem dlaczego wolę to:
Jestem bardzo zadowolony z grafiki z ostatniego gameplaya, w zupełności mi wystarcza, bo w Wiedźminie najważniejsza dla mnie jest fabuła.Zupełnie nie wiem dlaczego wolę to:
A ja wręcz przeciwnie wolę to drugie bo wygląda jak GRA,. To pierwsze to zwykły CGI, lecz pokazany z 3 osoby. To samo 3 gif, zwykłe CGI pokazane z 3 osoby. Nie wiem dlaczego ludzie biorą to jako fragment gameplayu.